A Tippmixpro szerdán egész nap elérhetetlen volt játékosai számára, karbantartás miatt, és aki korábban követte a fejleményeket az már nagyjából tudta, hogy miért is van ez a nagyobb időtartamú leállás. 

Hónapok óta várják sokan a magyar fogadóiroda megújulását, újabb fogadási funkciókkal való kibővítését, mint például a Tippmixpro cash out lehetőség megjelenését.

A Szerencsejáték Zrt. 2023 januárjában jelentette be, hogy szerződést kötött a máltai székhelyű EveryMatrix szolgáltatóval, melynek következtében fejleszteni szerették volna az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

Szeptember folyamán már volt egy előzetes mozgósítás, majd októberben egy újabb amikor arra kérték a játékosokat, hogy döntsenek egyenlegük eloszlásáról, ugyanis az új rendszer bevezetésével külön vezetik a Tippmixprós és a bet.szerencsejatek.hu számlákat. A megújult Tippmixpro érkezéséről majdnem 2 hete írtunk mi is.

Hamarabb jött, mint gondoltuk, de még akadnak hibák

Majdhogynem a szerda esti BL-meccsek kezdetekor élesítették az új platformot, annak ellenére, hogy a játékosok meg voltak győződve, hogy csak csütörtök reggel lesz újra elérhető az oldal. A bejelentett karbantartás szeptember 26. (csütörtök), reggel 5:00-ig szólt.

Tegyük hozzá, hogy a számlára való belépésnél még akadnak hibák, és a weboldal nem mindig elérhető, viszont így is nyertünk egy kis betekintést, hogy mi vár a Tippmixpro játékosokra. Gyanítjuk, hogy szerda éjjel a fejlesztők sokat nem fognak aludni, és nem azért mert NBA-t néznének.

Tippmixpro hibaüzenet - október 2023
Azt írják, hogy hamarosan visszatérnek.

Remélhetőleg, hogy csütörtökön már teljesen jól használható lesz a megújuló Tippmixpro, így a játékosok kipróbálhatják az új fogadási funkciókat akár a Genk - Ferencváros mérkőzésre fogadván.

Frissítés: Csütörtök reggel már működő weboldal fogadta a játékosokat. Kisebb, apró hibák azért még felmerülhetnek.

Milyen új funkciókkal bővült a Tippmixpro?

Amint az alábbi videóból is megtudhatjuk, valamint abban az időszakban amikor elérhető volt a weboldal láthattuk, hogy egyebek közt kibővítették a fogadási kínálatukat, közel 10x több élő eseményre fogadhatunk, megújult a fogadószelvény, és végre megjelent a máshol oly népszerű betbuilder, avagy a Tippmixpro fogadáskészítő mely által egy mérkőzésre vonatkozóan több fogadást is elhelyezhetünk ugyanazon a szelvényen.

Ugyancsak egy nagyon várt újítás a kifizetés most, vagy külföldiül cash out opció, amelynek segítségével fogadásainkat lezárthatjuk még mielőtt az esemény véget érne, ezáltal pedig csökkenthetjük vesztségünk ha rosszul áll fogadásunk, vagy akár hamarabb hozzáférhetünk várt nyereményünkhöz.

Tippmixpro mobil applikáció

Mostantól Tippmixprós fogadásainkat nem csak telefonunk böngészőjéből helyezhetjük el, hanem akár a mobil appjukat letöltve és belépve. Egyelőre az még rejtély, hogy a Tippmixpro mobil app milyen rendszereken lesz elérhető, de gyanítjuk, hogy gondoltak úgy az Apple felhasználókra, mint az Androidosokra egyaránt.

Frissítés: Egyelőre a Tippmixpro App csak Androidra tölthető le, az iOS rendszert használok addig is telefonjuk böngészője által érhetik el a magyar fogadóiroda felületét.

Szuper odds

Bizonyos sporteseményeknél elérhető a szuper odds (a sárga % jelet kell keresni), ami tájékoztatásuk szerint magasabb oddsokat jelent. Ez egy remek hír, főleg azok számára akik több helyen játszanak, és keresik mindig a legnagyobb nyereményszorókat, hogy ezáltal maximalizálják profitjukat.

Genk - Ferencváros Szuperodds Tippmixpro

A Szuper oddsokkal a végkimenetelekre (1X2) fogadhatsz, fogadáskészítőjükben viszont nem elérhető.

Nektek sikerült megnéznetek a megújult Tippmixprót? Mi az első benyomásotok róla?