Új logó, elegáns betűtípus, domináló piros szín, útmutató ikonok. Csak egy pár dolog, ami látványosabbá teszi az élő eredményeket szolgáltató weboldalt.

Elmondásaik szerint alkalmazkodniuk kellett napjaink elvárásainak, figyelmet szánva a sebességre, a használhatóságra. Új külalakot kap a weboldal és a mobilalkalmazás is.

Az újonnan használt betűtípusok kiválasztásakor a régi stadionok eredményjelzőit vették inspirációként, a színpalletáról pedig a piros, fehér valamint palafekete került terítékre, mint kiemelkedő szín. Korábban az volt jellemző náluk, hogy színekkel különböztették meg a sportágakat, a mostani frissítéssel viszont a hangsúlyt a sportágak logóira fektették.

Mivel manapság nagyon sokan mobiljukról követik a mindennapi eseményeket, ezért különös figyelmet szántak erre is, és a látványos külső mellett egyéb fejlesztések is történtek. Ide sorolható például az új naptár, melynek segítségével gyorsabban váltogathatod a játéknapokat, de ezen kívül egyszerűbb lett a sportágválasztás is.

Tudjuk, hogy mivel jár egy újítás (tavaly decemberben estünk át rajta, sőt még mai napig van amit fejleszteni). Azt is tudjuk, hogy most egy pár napig vannak olyan személyek akik "morcosabban" böngészik az oldalt/mobilalkalmazást, de idő kérdése. Mindent meg lehet szokni. 

Nekünk tetszik az új design! Gratulálunk! És nektek?

Eredmenyek.com