A Sportfogadas.org weboldalunk április 1-től egy új arculattal jelentkezik, de nem csak a külsőnk változott, hanem számos új és hasznos funkció is megjelent a portálon. A cél, hogy minél több információt nyújtsunk számotokra, a lehető leghatékonyabb, legátláthatóbb módon.

Hosszú és fárasztó periódus áll mögöttünk. Egyesek a végére már felismerhetetlenné váltak, úgy megnőtt a szakálluk. :) Ti, weboldalunk látogatói ezt nem láthattátok, de a háttérben már régóta dolgozunk az új arculaton. Gyakorlatilag a nulláról volt újjáépítve az oldal, oly módon, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak, standardoknak.

Most sem tesszük le a lantot, ugyanis szerény csapatunk bár tesztelte az új weboldalt és annak funkcióit, nem zárjuk ki a hibákat, így fel vagyunk készülve, hogy az elkövetkezendő időszakban még lesz gond, s ezt szeretnénk mielőbb orvosolni. Ebben a ti segítségetekre is szükségünk lesz, így amennyiben valamilyen hibát találtok megkérjük jelezzétek nekünk e fórumtémában.

Az új weboldal felfedezését rátok bízzuk, s az alábbiakban csak egy pár újdonságot említenénk meg:

  • portálunk teljesen mobilbarát, jól kezelhető úgy okos telefonról, mint táblagépről is (próbáljátok ki)
  • mérkőzéslista sportáganként csoportosítva, tippekkel, statisztikákkal
  • minden sportágnak külön részlege van (pl. foci oldal), ahol összegyűjtöttük a leghasznosabb infókat (hírek, előzetesek, mérkőzéslista, tippek, élő közvetítés lista stb.)
  • odds compare funkció, melyben a Bet365, illetve az Unibet iroda ajánlatát tudjátok összehasonlítani
  • sportfogadás hírfolyam, ahol a legutóbbi tevékenységeket láthatod (követhetsz például más játékosokat, így egyszerűbben megtalálod bejegyzéseiket, tippjeiket stb.)


Nem utolsó sorban, lenne még egy jó hírünk, melyet tudjuk, hogy sokan közületek vártak:

Újra van SfGuru játék!

Több szem, többet lát elven várjuk véleményeiteket, javaslataitokat és a hibák jelzését a fórumon.

Amennyiben tetszik az új arculat, akkor osszátok meg ismerőseitekkel, barátaitokkal. Köszönjük!

Jó böngészést!