A Borussia Dortmund szombaton a Borussia Mönchengladbach otthonában utazik.

A sárga-feketék a német bajnokság harmadik legjobbjai jelen pillanatban 48 ponttal, őket a Mönchengladbach követi két pont lemaradással. A hazai pálya és szurkolók remek alkalmat kínálnak a házigazdának a tabellán való helycserére. A Leipzig sem kényelmesedhet el a második helyen, mivel a harmadik helyre csúszhat ha nem győz ebben a fordulóban és az említett rangadón valamelyik a két csapat közül nyerni tud.

A Serie A továbbra is a koronavírus veszélyének árnyékban folytatódik, a múlt héten néhány meccs el is lett halasztva emiatt. A 27. fordulóban az Inter a Sassuolót fogadja, a Bologna pedig a Juventust. A bajnokság e heti rangadója a negyedik helyezett Atalanta és az első helyre felkapaszkodott Lazio között fog zajlani.

A LaLigaban a Real Madrid a 14. helyen álló Betis otthonában fog játszani miután verte a Barcelonát az El Clásicban. A fővárosiaknak csak egy pont előnyük van a katalánokkal szemben, így nem hibázhatnak.

Kezdődik a híres Cheltenham lóverseny is, amely neves lovak négy napos eseménydús fesztiválja. Az első és második napon versenybe lépnek olyanok, mint Epatante, Benie Des Dieux, Honeysuckle, Envoi Allen, Altior, Defi Du Seuil, Chacun Pour Soi és Tiger Roll is.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.03.05. (07:30).