Egy gyümölcsnek köszönhetően jobban megy a fejelés a Barcelona sztárjának.

Gránátalma! Hihetetlen, de a meglepő növekedés titka mindössze egy gyümölcs. Évek óta ott volt már az argentin kertjében a gránátalmafa, de nem érte fel így enni nem tudott róla. Tavaly nyáron viszont felesége, Antonella Roccuzzo áthívta a szomszédot, aki egy kosárnyi gránátalmát szedett az Aranylabdás kertjében található fáról.

A családhoz közeli forrás szerint az argentin Aranylabdás korábban soha nem evett gránátalmát, de ennek a szerencsés véletlennek köszönhetően a kedvencévé vált. Étrendjén, edzéstervén nem módosított, így szerinte egyértelmű, hogy a gránátalma állhat a dolog mögött.

"Azt hittem csak egy fajta alma létezik, a piros, ezért meg is lepődtem, mikor elfogyasztottam egy gránátalmát. Tele volt kis gömböcskével, amiről később megtudtam, hogy rengeteg apró mag, ami nagy mennyiségű flavonoidot, kálciumot és C-vitamint tartalmaz" - mondta Messi.

Meglepő tehát, de a növekedés háttérében a gránátalma áll, melyről érdemes tudni, hogy még a Bibliában is emltésre kerül. "Elvinnélek, bevinnélek anyámnak házába, te oktatgatnál engem, én meg borral itatnálak, fűszeressel, gránátalma borral" - írja Salamon egyedi énekében.

Fogadj Messi mérkőzéseire az Unibetnél!

Forrás: Április 1.