A híres brazil modell, Luana Sandien több mint fél millió dollárt fizetne, hogy megszerezze azt a zsebkendőt, amellyel Lionel Messi keserű könnyeit törölte le az FC Barcelonától való távozásának alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.

Közismert tény, hogy Luana nagy rajongója a katalán csapatnak, de hová tart ez a világ ha ennyi pénzt költene valaki egy papírdarabkáért, még akkor is ha ez a papírdarabka a világ egyik legjobb focista kezeiben volt egy történelmi pillanatban? Állítólag, a hirdetés, amely a zsebkendőt ajánlotta a világhálón, időközben eltűnt, így a brazil modell nem tudja, hogy a tulajdonába kerül vagy sem a portéka.

Az argentin labdarúgó, mint tudjuk, közben átigazolt a PSG-hez, ahol annak ellenére, hogy még nem mutatkozott be, a francia klubtól már díjat kapott. A párizsi csapat azokat az argentin és olasz játékosait részesítette nemrég elismerésben, akik a Copa Americát, illetve Európa-bajnokságot nyertek a nyáron. A hírek szerint Messit legelőször a PSG színeiben a hétvégi Reims elleni mérkőzésen láthatjuk.

augusztus 29., vasárnap

Fogadj Messi első PSG színeiben játszott meccsére!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.08.25. (08:44)