Hosszú még az út a bajnokság végéig, ezért egy pillanatra sem állhat le az Eibar.

A spanyol másodosztályban is kiélezett harc van folyamatban a bajnoki cím és második hely megszerzéséért, amelyek egyenes feljutást fognak jelenteni szezon végén az első osztályba. A jelenlegi állás szerint az 59 pontos Eibar mellett még öt csapatnak van reális esélye odaérni a top kettőbe, ami felettébb izglamas hajrát fog jelenteni az érintett csapatoknak.

Közéjük tartozik a már említett SD Eibar is, amely 2021-es élvonalbeli búcsúja és egy év szünet után újra a legjobbak közé szeretne beékelődni. Erre minden esélye meg is van a csapatnak, viszont ahhoz hogy ez a tényállás változatlan maradjon, megállás nélküli szorgos pontgyűjtésre lesz szüksége. Mint például a hétfő esti Mirandes elleni bajnokin, ahol a középmezőnyben tanyázó csapat vendégeként kellene minimum egy, de inkább három egységet bezsebelni.

március 20., hétfő

Mirandes - Eibar Stream

A hétfő esti Mirandes - Eibar találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 18. 5:21 UTC.