Úgy tűnik szép lassan visszatérnek a sportesemények, s bár még messze állunk a megszokottaktól, azért egy dél-koreai, vagy akár egy feröeri mérkőzés is izgalmassá válhat, ha fogadunk rá. Íme a hét legfontosabb sporteseményei.

Foci

A fehérorosz Premier League mind a 16 csapata aktív lesz ezen a hétvégén. A Slutsk és az FC Energetik – BGU egy top négy összecsapásban szórakoztat, míg a Smolevichy-STI az első győzelmét várja a korábbi Bajnokok Ligája versenyző, azaz a BATE ellen.

Pénteken megkezdődik a dél-koreai K League 1, a nyitó mérkőzésen pedig a Jeonbuk a Suwont fogadja vendégül. Szombat, illetve vasárnap reggel is fogadhatunk majd az ázsiai bajnokságra.

Ugyancsak jó hír, hogy szombat délután beindul az élet a Feröer-szigeteken is, ugyanis bajnoki fordulót rendeznek.

Darts

A PDC Home Tour 2020 továbbra is minden este folytatódik, a szurkolók kedvencei, Stephen Bunting és Glen Durrant hétfőn és kedden kerültek rivalda fénybe, de a hét tartogat még meglepetéseket Joe Cullen személyében például.

Más versenyek is zajlanak, ezeket is élőben követhetjük:

  • Icons of Darts Icon Tour
  • Czech Premier League

UFC

A 249-ik UFC szombaton veszi kezdetét, mégpedig Tony Ferguson kerül a ringbe Justin Gaethje társaságában, a fő esemény keretein belül. 

Lóverseny

Nagy esemény készülődik a hétvégén Ausztráliában: a South Australian Derby Morphetvilleben kerül megrendezésre, Adelaide államban.
A francia futamok folytatását  is megerősítették, ezért a fogadók legnagyobb örömére már május 11-én lehet számítani mozgásra e téren.

E-sport

Jelenleg a következők e-sport eseményekre érdemes figyelni meg fogadni:

  • LOL (League of Legends)
  • COD – Call of Duty League
  • CS: GO (Counter Strike: Global Offensive)
  • DOTA2 (Defense of the Ancients)

Asztali tenisz

Elsősorban Oroszországban és Ukrajnában zajlanak izgalmas mérkőzések és versenyek.

Élő közvetítés

A fenti események javát élőben követhetjük a bet365 irodánál. Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  bet365 - Élő Közvetítés