Ledolgozhatatlannak tűnő hátrányban várja a Fradi a kedd esti visszavágót.

Nem borította a papírformát az EL-nyolcaddöntő első meccsén a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, amely egy héttel ezelőtt, a kétszeres BL-győztes Montpellier csapatától kapott ki hazai pályán 36-30-ra. 

A hatgólos vereség ellenére egyáltalán nem vallottak szégyent a zöld-fehérek, főleg az első félidőben, amit 17-16-ra sikerült megnyerni. Ekkor még mindenki reménykedve várta a második játékrészt, de hiába, ugyanis megérkezett az addig is fenyegető fordulat, és végül a papírformának megfelelően a francia csapat nyerte az első felvonást.

A keddi program:

március 28., kedd

Montpellier - Ferencváros Stream

A kedd esti Montpellier - Ferencváros találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: A ferencvárosi Nagy Bence a férfi kézilabda Európa-liga B csoportkörének utolsó fordulójában. Fotó: MTI/Illyés Tibor