A Montpellier otthonában lép fel szerda este a francia címvédő Paris Saint-Germain együttese, amely a Reims elleni hazai iksz után újra a győzelem útjára térne.

Nehéz elképzelni, hogy szégyellnék magukat a Paris Saint-Germain játékosai, akik az utóbbi időben többször is pontokat ajándékoztak ellenfeleiknek. Kicsit pontosabban arról van szó, hogy a világszerte hírős csapat idén négy bajnoki meccset játszott, ezekből egyet nyert meg, kettőt elbukott, egyszer pedig döntetlenre végzett. Abban biztosak lehetünk, hogy nem tart majd örökké ez a megmagyarázhatatlan forma, de azért néhány szurkolói gondolatban biztosan ott volt, hogy elmehetnek a sunyiba.

A Montpellier - PSG mérkőzést részletesebben is elemezték szerkesztőink.

A 21. forduló programja:

február 01., szerda

Montpellier - PSG Stream

A szerda esti Montpellier - PSG találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-31, 12:00

  Fogadj és nézd élőben!

 

Borítókép: Fotó: Prostock-studio/Shutterstock