Az angol sajtó szerint nemsokára új trénerre lesz szüksége a Unitednek.

Ezek nyilván csak pletykák, amiből az angoloknál elég sok van a labdarúgás területén. A lapok szerint Mourinho a távozás lehetőségéről beszélt barátainak, mert a vezetőség nem volt hajlandó minden játékost leigazolni, akit a szakember szeretett volna. Ilyen pletykát könnyű kitalálni, hiszen konkrétumok nincsenek, csak egy ismeretlen barát, nevét elhallgatni kívánó rokon és hasonlók a források ilyen esetekben.

Az viszont biztos, hogy a szurkolók egy része elégedetlen a mutatott játékkal. Kilátástalan teljesítmények 100 millió eurós sztároktól, ezért döntöttek úgy a manchesteri szimpatizánsok, hogy összegyűjtik azt a pénzösszeget, amit Mourinho menesztése esetén a klubnak fizetnie kellene. Az Unibetnél többféle határidővel fogadhatunk a portugál távozására, például december 31. előtti távozása 2.50-ért, míg maradása 1.48-ért játszható.

Nem csak a menesztés/felmondás idejére tehetünk fel pénzt, hanem az esetleges utódra is! A legvalószínűbb opció Zindenie Zidane, akit Mauricio Pochettino követ a kínálatban. Vannak egészen banális felvetések is, mint például Gary Neville, Arsene Wenger vagy épp David Moyes.

Ki lehet Mourinho utódja?

Fogadj angol focira az Unibetnél!