Izgalmas csapatmozgásra kerülhet sor a La Liga tabellájának negyedik és hetedik helye között az elkövetkező pár napban.

Az egyik nagy fontossággal bíró mérkőzés az Atlético Madrid - Valencia összecsapás lesz. A denevérek a hatodik helyen állnak két pont lemaradással az ötödik helytől, amelyen a Getafe áll. Egy helycsere esetében a Valencia átvenné az Európa Liga csoportkörébe feljutó helyet, és a Getafe pedig az európai torna selejtezőit biztosító helyére esne. Ennek a forgatókönyvnek a megvalósítása nehéz lesz a Valencia játékosai számára, mivel a madridiakat is különösen érdekli a három pont. Az Atlético kilenc ponttávolságra áll az éllovas Barcelonától, de a második helyükhöz a Real Madrid közeledhet, akikkel szemben csak négy pont előnyük van.
A szoros helyzetképet az tetőzi, hogy a Getafe vasárnap a negyedik helyezett Sevillát fogadja, és egy siker esetén Bajnokok Ligájában feljutó helyet csípne el, hiszen csak egy pont választja el a két csapatot.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.04.18. (12:13).