Sorsdöntő mérkőzés következik a Ferencváros számára az ukrán fővárosban. A tét a tavaszi európai kupaszereplés. Szerkesztőink pedig nem lustálkodtak, mind a négyen tippeltek az utolsó fordulóra.

Rögtön az elején meg kell említenünk, hogy ahogy azt már megszokhattátok a Ferencváros mérkőzésein külön podcasttel jelentkeztünk Youtube csatornánkon, és ez most sem változott. Gavrilo és Robmiller a Dinamo Kijev budapesti szereplése előtt is közösen beszélgetett, és most újra ők kerültek mikrofon elé. Sőt, egy közös tippük is született, ami nem más mint a: Dinamo Kijev legalább 2 gólt lő (1.86-ért fogadhatunk rá az Unibeten) a mérkőzésen. És ha már említve volt a budapesti találkozó, amint az alábbi képen is látható azon a mérkőzésen a négyből három tippünk is zöldült. Reméljük, hogy ezúttal legalább ismételjük azt a produkciót.

Youtube csatornánkon, a Dinamo Kijev - Fradi podcast alatt tippelhettek a mérkőzés első gólszerzőjére, illetve az első gól időpontjára. Aki a legközelebb áll a valósághoz az egy 10 000 forint értékű eMAG ajándékkupont nyer.

Bence, aki eddig eléggé merész tippekkel jelentkezett egy duplázós tippel (döntetlen, vagy vendég siker 2.02-es szorzóért) esik neki a kedd esti meccsnek, amennyiben viszont zöldül a tippje, akkor szerintem a zöld-fehérek szurkolói megbocsájtanak neki a korábbi podcastekben okozott esetleges kellemetlenségekért.

Végül, de nem utoljára Chan, aki imádja a küzdősportokat, most is a focipályára úgy tekint, mint egy csatatérre, és szerinte a Fradi játékosai szépen besárgulnak. Ha nem is nagyon, de több lapot kapnak (1.94), mint az ukránok (ööö...pontosítanék: a Dinamo Kijev játékosai). Ennyi bánatunk legyen ez a mostani meccs után. Hajrá Fradi!

Bajnokok Ligája Kassza (végső): 63 830 forint

A fenti tippeket ezúttal is elnöki téttel (2000 forint) játsszuk meg, s amint láthatjátok a kassza is szépen alakul. Az itt összegyűjtött egyenleg mind az SPF Adományalapba kerül, utólag pedig nemes célokat támogatunk.

Szerkesztőink tippjei a Ferencváros csoportmeccseire:

Weboldalunkon, illetve közösségi oldalainkon is számos nyereményjátékkal várunk benneteket, amelyek által a nyertesek pénznyereményben, vagy akár eMAG ajándékkártyában részesülhetnek. Ha nem szeretnél lemaradni ezekről, akkor kövesd a Hozd ki a maximumot a Bajnokok Ligája alatt fórumtémánkat.

Kíváncsian várjuk a ti véleményeiteket is. Ti mit vártok a kedd esti Dinamo Kijev - Ferencváros mérkőzésen?

A cikkben szereplő oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényesek: 2020 december 8., 10:00CET!

december 08., kedd