Két különlegesen izgalmas párharc is szerepel a labdarúgó Nemzetek Ligája hétvégén sorra kerülő harmadik fordulójának programjában: vasárnap összecsap egymással az angol és a belga, illetve a francia és a portugál válogatott.

Utóbbi párharc több szempontból is pikáns lesz: egyrészt a franciák a világbajnokok, a portugálok pedig a címvédők és egyben az Európa-bajnokok, másrészt a 2021-re halasztott kontinensviadalon is ugyanabban a négyesben szerepel majd a két válogatott, és a csoportmeccsüket éppen Budapesten vívják majd. A két csapat a svédek és a vb-ezüstérmes horvátok legyőzésével egyformán százszázalékosan rajtolt a szeptemberi dupla fordulóban, így összecsapásuk tétje a kvartett első helye.

Anglia és Belgium legutóbb két éve, az oroszországi világbajnokságon találkozott, de akkor kétszer is: utóbbi a csoportkörben 1-0-ra, majd a bronzmérkőzésen 2-0-ra nyert. A belgák jelenleg vezetik a világranglistát, viszont csütörtökön megszakadt 12 mérkőzésen át tartó győzelmi sorozatuk, ugyanis hazai pályán 1-1-es döntetlent játszottak - igaz, legjobbjaik nélkül - Elefántcsontpart válogatottjával barátságos meccsen.

október 11., vasárnap

Fogadási lehetőségek:

Hendikep eredmény Franciaország (-1) -1 @ 4.00
Hendikep eredmény Portugália (+1) +1 @ 1.66
Összesített gólok Alatt 2.5 @ 1.66
Összesített gólok Felett 2.5 @ 2.20
Mindkét csapat szerez gólt Igen @ 1.83
Mindkét csapat szerez gólt Nem @ 1.83
Nincs fogadás döntetlenre Franciaország @ 1.53
Nincs fogadás döntetlenre Portugália @ 2.37

Az "A" Liga 2. és 3. csoportjának vasárnapi programja:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-10-11, 05:20

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: MTI