A hollandok a hajrában mentették 2-2-es döntetlenre a német labdarúgó-válogatott elleni hétfői összecsapást a Nemzetek Ligája A osztályának 1. csoportjában, ezzel biztosítva első helyüket és továbbjutásukat.

A nyeretlen, biztos kieső németek a huszadik percre 2-0-s vezetésre tettek szert, és sokáig úgy tűnt, megfosztják a négyes döntőt érő első helytől a holland együttest, amely azonban a 85. és a 91. percben szerzett két találattal megszerezte az elsőséget jelentő egy pontot. A hollandok hét ponttal zárták a küzdelmeket, ugyanúgy, mint a világbajnok francia válogatott, ám az egymás elleni eredmények a nekik kedveztek.

A portugáliai négyes döntőn a hollandokon és a házigazdákon kívül a svájci és az angol válogatott vesz részt.

A C osztály 3. csoportjában a norvégok zártak az élen, Bulgáriát megelőzve. A bolgárok a skandinávok és a harmadik helyen végzett ciprusiak ellen hét pontot gyűjtöttek, míg ebben az osztályban szintén csoportmásodik magyar válogatott riválisai közül az első finn és a harmadik görög ellen összesen hat pontot gyűjtött. Így Marco Rossi szövetségi kapitány együttese már biztosan nem lehet a legjobb csoportmásodik, azaz a négy győztes és a bolgár válogatott közül kettőnek az Európa-bajnoki selejtezősorozatból kell kiharcolnia a részvételt, hogy a Nemzetek Ligájából - sikertelen Eb-selejtező esetén - érdekelt legyen az Eb-részvételért folyó küzdelemben.

A D osztály 4. csoportjában a macedónok zártak az élen a Gibraltár felett aratott 4-0-s sikerrel. A meccs első gólját az Újpest korábbi, a spanyol Levante jelenlegi légiósa, Enisz Bardi szerezte. A duplázó Ilija Nesztorovszki első találatánál az újpesti Kire Risztevszki adta a gólpasszt.

A Nemzetek Ligája keddi programja:

november 20., kedd

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-11-20, 06:30

Fogadj ITT a mérkőzésekre!

Forrás: mti