Szombat este ismét találkozik a címvédő Győri Audi ETO KC és a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében.

A Ferencvárosnak nagy szüksége lenne egy bravúros idegenbeli sikerre, hogy ne negyedikként zárjon majd, és ne a másik csoport győztesével kelljen találkoznia a nyolc között. Az FTC legutóbb 2017 októberében győzte le az ETO-t, amelynek otthonában 2015 májusa óta nem sikerült nyernie.

"Hazai pályán és semleges helyszínen mostanság rendre jól megy nekünk a Győr ellen, de nagyon szeretnék most már idegenben is győzni" - mondta klubja honlapján Bíró Blanka, az FTC kapusa.

Az ötödik forduló magyar rangadójának a győriek számára már nincs tétje, biztosan a 2. csoport első helyéről jutnak a negyeddöntőbe.

"Győr-Fradi meccs tét nélkül? Na, ez kizárt! Ha leállnánk kavicsot dobálni, még abból is presztízs lenne" - magyarázta Elek Gábor, a fővárosiak vezetőedzője.

Stine Bredal Oftedal (j). MTI Fotó: Krizsán Csaba

Győri kollégája, Danyi Gábor emlékeztetett, hogy ellenfelüknek ezen a héten nem volt bajnoki mérkőzése, ráadásul múlt hétvégén sem kellett utaznia, ezért valószínűleg pihentebb, mint az ő csapata, amely szerdán Debrecenben lépett pályára.

"Nekimegyünk a Ferencvárosnak, hiszen mi mást tehetnénk hazai pályán, hazai szurkolótábor előtt, a Ferencváros ellen? Aki mást gondol, az nagyon tévúton jár, és nagyon nem ismer bennünket" - nyilatkozta Danyi.

Csapatából Fodor Csenge, a brazil Eduarda Amorim, és az idény végén távozó norvég Nora Mörk hiányzik majd sérülés miatt, a vendégeknél a holland Danick Snelder és a montenegrói Djurdjina Malovic nem játszhat.

Élő közvetítés

A Győri ETO - Ferencváros találkozót élőben követheted a Unibet TV-n. A közvetítéshez aktív számlával kell rendelkezned (egyenleged nagyobb, mint nulla vagy volt minimum 1 fogadásod az elmúlt 24 órában). Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben.
Élő közvetítés indítása!

március 02., szombat

Néhány szorzó a rangadóra:

  • Teljes játékidő                                X @ 13.00
  • Döntetlen esetén a tét visszajár 1 @ 1.12
  • Döntetlen esetén a tét visszajár 2 @ 5.80
  • Gólok száma páratlan/páros      Páratlan @ 1.91
  • Gólok száma páratlan/páros      Páros @ 1.91

További szombati program:

március 02., szombat

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-03-01, 19:00

  Fogadj és nézd élőben!  

Forrás: mti