A hazai csapat a favorit, de nem veheti félvállról a meccset.

Vasárnap kora délután 14 órától a Herning-Ikast vendége lesz a Ferencváros női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája 9. fordulójában.

Az eddig 10 pontot gyűjtő dán gárda zsinórban három vereséggel zárta a 2023-as évet, ami nyilvánvalóan nagy csalódást keltett a játékosok között. Leginkább azért, mert így csak a negyeddöntőt érő első két hely egyikére maradt reális esélye a csapatnak.

A Fradi a dánokkal ellentétes utat járt be, hiszen a kezdeti nehézségek után az utolsó három mérkőzését megnyerte, melyek között volt a vasárnapi ellenfél elleni hazai győzelem is. Ugyan az első két hely már szinte biztosan nem érhető el a magyar együttes számára, de a nyolcaddöntőben való szerepléshez szüksége pontok begyűjtése valószínűleg nem fog problémát okozni. 

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet (mérkőzés kombináció):

Ferencváros nyer +3.5 hendikeppel   1.85
Gólok száma 62.5 felett   1.80

Tippmixpro:

Gólok száma 64.5 alatt  1.65
Ferencváros nyer +7 hendikeppel   1.33
Klujber Katrin több, mint 5.5 gól felett szerez  1.89

január 07., vasárnap

Herning-Ikast - Ferencváros Stream

A vasárnap délutáni Herning-Ikast - Ferencváros találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Érd, 2022. szeptember 10. A ferencvárosi Klujber Katrin Gitta a kézilabda női Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Odense HB mérkőzésen az Érd Arénában 2022. szeptember 10-én. FTC-Rail Cargo Hungaria - Odens