Nem csak, hogy nem sikerült a bravúr, de még beleszaladtak egy 17 gólos vereségbe is a férfi kézilabdázóink az idei világbajnokság negyeddöntős mérkőzésük során.

Az eredeti kitűzött cél továbbra is él

A torna előtt a magyar kézilabda válogatott edzője, Chema Rodriguez célnak a hetedik helyett tűzte ki.

A sikeres főcsoportos szereplés valamint a házigazdáknak is köszönhetően Magyarország bejutott a legjobb nyolc közé, és bár az elődöntő elúszott, ezen a hétvégén küzdhetnek az eredeti célért, vagy miért ne, akár annak felülmúlásán. Utóbbihoz viszont le kell győzni pénteken a norvég válogatottat, ami majdnem ugyanolyan nehéz, mint a dánok elleni meccs.

Amennyiben sikerül a bravúr, akkor vasárnap az 5. helyért küzdhetünk, ellentétes esetben a 7. hely a tét, ugyancsak a hét utolsó napján. Az, hogy pontosan ki lehet az ellenfél a vasárnapi összecsapáson, azt a mérkőzésünk időpontjában már tudni fogjuk, ugyanis a Németország - Egyiptom találkozót pénteken délután 15:30-tól rendezik.

január 27., péntek

Norvégia - Magyarország kézi-vb meccs online közvetítése

A Norvégia elleni mérkőzésünket élőben megtekinthetjük az M4 Sporton pénteken 18 órától, viszont ha mondjuk erre valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőségünk, vagy akár szeretnénk a mérkőzésekre élőben fogadni, akkor sokkal kedvezőbb például direkt egy fogadóiroda élő közvetítési felületét használni, ahol miközben nézzük a meccset tétet helyezhetünk el egy következő eseményre. Ezt a szükségletet pedig tökéletesen szolgálja az Unibet.

Amennyiben szeretnétek élőben követni a mérkőzéseket az Unibeten, akkor egy aktív számlára van szükségetek, ami azt jelenti, hogy egyenlegetek nagyobb, mint nulla. A minimum befizetési összeg 3300 forint, és a leggyorsabb befizetési mód a bankkártyás megoldás, legyen szó akár Visáról, Mastercardról vagy Maestroról.

Amennyiben most általunk regisztráltok az Unibetre, és számlátokat feltöltitek akkor az alap megszerezhető regisztrációs bónuszokon kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesültök. Több információ az ajánlatról itt.

  Unibet regisztráció és élő közvetítés

A spanyol - dán kézilabda elődöntő is online követhető

A Spanyolország - Dánia és Franciaország - Svédország összecsapás győztesei szerepelnek a kézilabda vb-döntőn vasárnap, addig viszont e két remek összecsapást le kell játszani pénteken este.

A spanyolok hosszabbítás során győzték le az ellenünk szereplő norvégokat, míg a dánok útját már ismerjük az elődöntőig. A mérkőzésről lehetséges, hogy többen is lemaradnának, mivel azonos időben rendezik a norvég - magyar találkozóval, viszont aki akár párhuzamosan mindkét mérkőzést szeretné nézni annak javasoljuk, hogy az M4Sporton kövesse a mieink meccsét, míg például az Unibeten a spanyol - dán ütközetet.

Egyébként Dánia az első vb-elődöntő nagy favoritja, valljuk be jogosan, rendes játékidős győzelmükre alig 1.26-os szorzón fogadhatunk, döntős szereplésüket pedig 1.21-ért kínálják.

A második elődöntő már sokkal szorosabbnak ígérkezik. A francia válogatott a házigazda ellen próbál fináléba jutni, és a nyereményszorzók alapján nekik adják a nagyobb esélyt. Döntős szereplésükre 1.81-es szorzón fogadhatunk, míg Svédországra egy duplázóst kapunk, vagyis 2.00-át.

Fogadjunk a kézi-vb győztesére

Továbbra is fogadhatunk a 2023-as férfi kézilabda-vb győztesére, az alábbi oddsokon.

Ezen kívül a játékosok egyéni teljesítményére is helyezhetünk el fogadást, például Mathias Gidsel egész tornás MVP-Díja 2.00-ás szorzón játszható.

Férfi kézi-vb 2023 elődöntők

január 27., péntek

Borítókép: Jose Maria Chema Rodriguez Vaquero szövetségi kapitány a magyar férfi kézilabda-válogatott edzésén. Fotó: MTI/Kovács Tamás