A topfoci visszatérésével júniustól újra a normálisnak nevezhető rendszer alapján zajlanak játékaink, és mindez számotokra csupán egyet jelent: pénznyeremény, pénznyeremény, pénznyeremény.

Mi, a Sportfogadas.org üzemeltetői a nehéz pillanatokban sem hagytunk cserbe benneteket, s hiába csak fehérorosz, meg nicaraguai focira fogadhattatok, továbbra is lehetőségetek volt különböző megmérettetéseken részt venni, ahol ahogy tőlünk megszoktátok, pénznyereményekben részesülhettetek. Sőt, az aktuális helyzetet figyelembe véve a húsvétkor megrendezett locsolóvers kihíváson 5 darab egészségügyi maszkot is kiosztottunk nyereményként, de rendeztünk mi FIFA20 Challenge eseményt is, ahol 30 000 forint került kiosztásra.

A Bundesliga, illetve a magyar NB1 visszatérésével mi is növeltünk a nyereményalapon, és már olyan versenyeken is részt vehettetek, mint a Bundesliga Tippelő, vagy akár a Magyar foci tippelő, sőt a Borussia Dortmund - Bayern München rangadóra külön nyereményjátékkal készültünk. Összesen 70 000 forint került kiosztásra ezeken.

Most, hogy számos labdarúgó bajnokság mellett visszatér a Premier League, a La Liga, illetve a Serie A, úgy döntöttünk, hogy itt az idő, hogy a játékaink is teljes gőzzel működjenek. A visszatérés öröme, a boldogságtól kicsorduló könnyek mellett természetesen extra dolgokkal is jár. Kitaláljátok mi az? Igen, AZ! Extra pénznyeremények!

De elég a propaganda szövegből. Jöjjenek a tények, hisz minket ezért kedveltek (talán).

Tippjáték - A hely ahol üzbég második ligára is tippelhetünk

Havi tippversenyünk nyereményalapját, megdupláztuk (30-ról 60 000 forint lett), sőt júniusban nem csak a legjobb három, hanem a legjobb 5 játékos részesül pénznyereményben.

  • 1.hely: 25 000 forint
  • 2.hely: 15 000 forint
  • 3.hely: 10 000 forint
  • 4.hely: 5 000 forint
  • 5.hely: 5 000 forint

Tippjáték

SfGuru - Csak Prémium tagoknak (nem kell érte fizetni)

Tudjuk, tudjuk. Ez egy zárt körű verseny, és nem mindenki számára elérhető, de nem lehetetlen bekerülni. Sőt, nézzétek a jó oldalát. A versenyen résztvevők a lehető legjobbat próbálják nyújtani, így nagyon is javasolt követni a jól megindokolt sportfogadás tippeket. Az SfGuru Prémium havi versenyében 50 000 forintot osztunk ki, a termelt profit alapján, ezen kívül pedig a játékosok fix jutalékban is részesülnek.

SfGuru

SPF Kupa - A visszatérő

Visszatér a sokak által kedvelt játék, és nem csak, hogy visszatér, hanem a nyereményalapján is emeltünk. Összesen 20 000 forint kerül kiosztásra.

  • SPF Kupa Győztes: 10 000 forint
  • SPF Kupa Döntős: 5 000 forint
  • SPF Kupa Elődöntősök: 2 500 forint (fejenként)

SPF Kupa

SPF Liga - A játék, amely átélte a karantént

A gyűjtő szelvények kedvelői a karantén idején sem hiányolhatták e játékot, s zakatol tovább a maga 30 000 forintos nyereményalapjával.

  • 1.hely: 15.000 Forint
  • 2.hely: 10.000 Forint
  • 3.hely: 5.000 Forint

SPF Liga

Totóbajnokság - A kihívás, ahol a pár másodperces teljesítmény is csúcsra vihet

A május közepén elindított totóbajnokság talán az egyik legegyszerűbb feladat elé állítja a játékosokat. A verseny során 5 szelvényt kell kitölteni (heti egyet), és ezek után hátradőlni, s várni az eredmények megfelelő alakulását. Pár másodperc alatt ki lehet tölteni egy szelvényt, s ez a pár másodperc "elveszített idő" akár 200.000 forint pénznyereményt is jelenthet, ha sikerül helyesen megtippelni a 13+1 eseményt.
Akkor sem kell szomorkodni, ha nincs telitalálatos szelvényünk, ugyanis minden verseny által a legjobban teljesítő 3 játékos pénznyereményben részesül (5-3-2 ezer forint), sőt a totóbajnokság legjobbja extra 30 000 forinttal gazdagodik.

Totóbajnokság

SfScore - A visszatérő góltotó játékunk

Bár még a versenynaptár nem került fel, júniusban újra lehet góltotós szelvényt kitölteni minálunk. A nyeremény pedig szelvényenként 3000 forint, így ha 10 szelvénnyel számolunk, akkor már újra 30 ezernél tartunk.

Már csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen mérkőzések szerepeljenek a szelvényeken, de szerencsére júniusban már van amiből választani.

SfScore

Napi tippek - Ahol már nem csak a 3.99-es szorzók lesznek a nyerőek

Júniustól változtattunk a játék szabályzatán, s mostantól minden egyes beküldött tippet meg kell erősíteni egy fogadással, ha részesülni szeretne valaki a nyereményalapban. Egyeseknek kellemetlen, másoknak viszont örömhír. 
Továbbra is naponta 3000 forintot lehet nyerni megindokolt tippek által. Havi szinten, ez barátok közt is 90 000 forint. Ok, februárban nem annyi, de júliusban több.

Napi tippek nyereményjáték

SPF Race to 10 - Őrült hajsza a nyereményért

A Forma1 versenyzők még lazulnak, nálunk viszont nincs megállás. Folyik a hajsza a 10 pont begyűjtéséért. És aki legelőbb célba ér, az garantáltan hazavisz 20 000 forintot. Sőt, minél többet tart egy verseny, annál nagyobb a megnyerhető nyereményalap. Bevállalod?

SPF Race to 10

Ki vehet részt a fent felsorolt nyereményjátékokon?

Alapjáraton így kezdjük a hónapot, de tudjátok, hogy őrültek vagyunk, s képesek vagyunk bármikor egy extra pénzszerzési lehetőséget bedobni. 

Nos, hölgyeim és uraim. Lehet számolgatni. Tegyétek meg ti, helyettünk.

És, hogy ki vehet részt ezeken a játékokon? Az SfGuru kívételével, az összes versenyen gyakorlatilag bárki szerepelhet, amennyiben regisztrál fórumunkra. Ingyen van.Regisztráció

Sportfogadás tippeket keresel?

Ahogy már megszokhattátok a rengeteg játék mellett, szerkesztőink napi szinten termelik számotokra a tippajánlókat, előzeteseket, illetve próbálunk minél több információt megosztani veletek híreink által a sportfogadás világából (is). Ezen kívül a sportfogadás tippek oldalunkon összegyűjtöttük számotokra a nap legfrissebb tippjeit, sportáganként kategorizálva, kiemelvén a legnépszerűbbeket. Megtekinthetitek visszamenőleg az elmúlt napok szüleményeit, valamint az elkövetkezendő napokra vonatkozó választásokat is.

Egy mérkőzésre kattintván még több infót szerezhettek az adott eseményről, így például már kezdetkor megtekinthetitek az Unibet, a bet365, illetve a Tippmix fogadóiroda kínálatát az adott meccs különböző kimeneteleire, legyen szó akár Hazai, Döntetlen, vagy Vendég, de számos egyéb fogadási lehetőség is, mint pl. Gólok száma, Ázsiai hendikep, Félidő/Teljes játékidő, Pontos eredmény stb.
Ugyancsak az adott esemény dedikált oldalán megtaláljátok a mérkőzéssel kapcsolatos írásokat, sőt az aktuális tabellát is.

Visszatérve a tippek oldalra a jobb oldali sávban kiemeltük az előző nap legnagyobb nyertes tippjét, elolvashatjátok az illető nap felvezető írásait is akár, SfGuru elemzéseket találhattok ugyanitt, hírfolyamként követhetőek a beküldött tippek, valamint találtok egy toplistát is a népszerű felhasználókkal, akiket akár ti is követni tudtok.

Sok nyertes fogadást kívánunk június folyamán is!

Tudtad?
Ha általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához és feltöltöd számlád, akkor a kecsegtető kezdőbónuszok mellett, egy 5000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz.
További részletek

Borítókép: Fotó: Flamingo Images/Shutterstock