Vegyél részt a Pinnacle Big Bet küldetésén, hogy esélyed legyen egy 10 ezer dolláros fogadást bezsebelni az amerikai foci legnagyobb eseményére, a rájátszás alatt tett fogadásaiddal. 

A Pinnacle Big Bet kihívás január 12. és január 29. között zajlik.

Így működik:

  1. Regisztrálj a Pinnacle fogadóirodánál!
  2. Amikor feliratkozol a Pinnacle Big Bet kihívásra, egyedi ID-t kapsz, amivel nyomon követheted a teljesítményedet a ranglistatáblázaton.
  3. Tegyél meg legalább egy 10 dolláros (vagy más pénznemben annak megfelelő értékű) egyszerű előzetes vagy élő fogadást egy NFL-rájátszás mérkőzésre vagy mérkőzésekre, hogy jogosultságot szerezz. Amennyiben fogadásaid zöldülnek, pontokban részesülsz a nyereményeid alapján.
  4. A mérkőzések listáját a “Felhasználási feltételek” résznél tekintheted meg.
  5. A játék végén a 10 ezer dolláros ranglista élén lévő játékos 10 ezer dolláros fogadásban részesül, amit a 2023-as Super Bowl alatt használhat fel, február 12-én.
  6. Ezenkívül minden jogosult résztvevő részt vesz a 2023. február 6-án megrendezésre kerülő sorsoláson. 
  7. Egy játékost véletlenszerűen választanak ki, aki 1000 dollár (vagy ennek megfelelő valuta) készpénzt nyer.

Ne feledd, hogy csak az első legalább tíz dollár értékű fogadásod egy bizonyos meccsre számít jogosító fogadásnak. Az ugyanarra a mérkőzésre megtett további fogadásaiddal nem nyerhetsz ranglistapontokat.

Fogadj az NFL-rájátszásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Felhasználási feltételek

Jogosultság és részvétel

  1. Ez a promóció csak meglévő és új ügyfelek számára érhető el, akik jogosultak regisztrálni a www.pinnacle.com oldalon.
  2. A játékosoknak a www.pinnacle.com oldalon kell jelentkezniük a promócióban való részvételhez.
  3. Ez a promóció a jogosult ügyfelek számára 2023. január 12. 09:00 óra és 2023. január 29. 23:59 óra (EST) között érhető el. A ranglista 24 óránként egyszer frissül.
  4. A jogosult ügyfelek a rájátszás mérkőzésenként (lásd a rájátszás mérkőzéseinek alábbi listáját) az első mérkőzés előtti és a játék közbeni egyszeri fogadásaikkal szereznek pontokat  a ranglistán, maximum 10 dollár (vagy ennek megfelelő valuta) értékben fogadásonként.

Rájátszás mérkőzések:

2023. január 21., szombat

  • Kansas City Chiefs vs. Jacksonville Jaguars
  • Philadelphia Eagles vs. New York Giants

2023. január 22., vasárnap

  • Buffalo Bills vs. Cincinnati Bengals 
  • San Francisco 49ers vs. Dallas Cowboys

2023. január 29., vasárnap

  • AFC bajnoki mérkőzés (15:00 EST)
  • NFC bajnoki mérkőzés (18:30 EST)

5. Vesztes, törölt vagy érvénytelenített fogadásokért nem jár pont a ranglistán. A többszörös, a parlay, a teaser és a futures fogadásokért nem jár pont a ranglistán.

6. Minden egyes kvalifikáló fogadásból származó nyeremény hozzájárul az ügyfél összesített ranglistapontjaihoz (1 $ = 1 pont). Például:

  • Tét: $10
  • Odds: 1.255
  • Nyeremény: $2.55
  • Kifizetés: $12.55
  • Generált pontok: 2.55

Speciális feltételek - $10,000 nyeremény ranglista

1. Az az ügyfél, aki 2023. január 30-án a legtöbb pontot gyűjti a ranglistán, 10.000 dolláros nyereményt nyer. Abban az esetben, ha 2023. január 30-án a ranglistán holtverseny alakul ki az első helyen, a 10.000 dolláros nyereményt egyenlő arányban osztják el a legtöbb pontot elért ügyfelek között.

2. A teljes 10.000 dolláros nyereménytétet teljes egészében a Super Bowl 'To Win Final' piacon kell felhasználni (a mérkőzés győztese a hosszabbítással együtt).

3. A 10.000 dolláros nyereménytétet 2023. január 30-án, hétfőn 10:00 GMT és 2023. február 6-án, hétfőn 10:00 GMT között kell megtenni. A fogadás ára 2023. február 6-án, 10:00 GMT-kor kerül megállapításra.

4. A Pinnacle 2023. január 30-án, hétfőn felveszi a kapcsolatot a legtöbb pontot elért ügyféllel (ügyfelekkel) az ügyfélszámlájukon (számláikon) regisztrált elérhetőségeken keresztül. Abban az esetben, ha a nyertes ügyfél nem érhető el a 2023. január 30. hétfőt magában foglaló és azt követő 72 órás időszakon belül, az ügyfél nyereménye elvész. Több nyertes esetén a nem elérhető ügyfél nyereménytétje arányosan kerül elosztásra a többi nyertes között.

5. A nyertes ügyfél(ek) másodlagos szűrési és ellenőrzési intézkedéseknek lesz(nek) alávetve. Azok az ügyfelek, akik nem felelnek meg a másodlagos intézkedéseknek, elveszítik a nyereményre való jogosultságukat. Ha a Pinnacle bármelyik szakaszban észleli, hogy egy ügyfél helytelen személyes adatokat adott meg, a nyereményre való minden jogát elveszíti.

6. A 10.000 $-os kezdeti nyereménytét nem számít bele a fogadással kapcsolatos nyereményekbe.

7. A 10.000 $-os nyereményfogadás a Pinnacle tulajdonában lévő számlán keresztül kerül elhelyezésre, és amennyiben a fogadás sikeres, a nyereményt három munkanapon belül készpénzben átutalják a nyertes Pinnacle számlájára. A nyereményhez nem kapcsolódik megforgatás követelmény.

8. Szükség esetén a nyertes összeget USD-ről a nyertes Pinnacle-számláján beállított pénznemre konvertálják.

Speciális feltételek - $1.000-os nyeremény ranglista

1. Minden, a ranglistán pontokkal rendelkező ügyfél részt vesz a 2023. február 6-i sorsoláson, ahol esélye van 1000 USD (vagy ennek megfelelő valuta) nyereményre. A nyertes pályázatot véletlenszerűen választják ki egy véletlen generátor segítségével.

2. Az 1.000 USD készpénzes nyereményt a nyertes ügyfél Pinnacle számláján írják jóvá a nyereménysorsolást követő 72 órán belül, és szabadon felvehető.

3. A nyertes ügyfelet a Pinnacle számláján regisztrált elérhetőségén keresztül értesítjük a nyereményről.

Általános Feltételek

1. A Pinnacle fenntartja a jogot, hogy a verseny végeredményét és a kapcsolódó 10.000 dolláros nyereménytétet és az 1.000 dolláros készpénzes nyereménysorsolást saját médiacsatornáin és weboldalain közzétegye. A nyertes ügyfél(ek)et megkérdezhetik, hogy részt kívánnak-e venni a versennyel kapcsolatos PR-tevékenységekben; ez az ügyfél(ek) belátása szerint történik és nem kötelező, az ügyfél(ek) fenntartja(k) a jogot, hogy bármilyen PR-interjú vagy eseményre nemet mondjon.

2. Minden valutaösszeg amerikai dollárban ($) van megadva. A Pinnacle valutaátváltásai véglegesek és a verseny teljes időtartamára rögzítettek.

3. Abban az esetben, ha a Pinnacle visszavonja ezt az ajánlatot, vagy kizárja az ügyfeleket, a bónuszok, a nyeremények és a kapcsolódó nyeremények semmisnek tekintendők és elvesznek.

4. A tisztességes játék érdekében zéró toleranciát alkalmaznak a bónuszokkal való visszaélésekkel szemben, beleértve a bónuszok felhasználását a feltételeinkkel való visszaélésre vagy több kimenetel fedezésére, a kockázat csökkentése vagy megszüntetése érdekében. A Pinnacle fenntartja a jogot, hogy visszatartsa a kifizetéseket és/vagy elkobozzon minden szabálytalan játékból származó nyereményt.

5. Ez a promóció más ajánlattal vagy promócióval együtt nem váltható be.

6. A Pinnacle fenntartja a jogot, hogy a promóciót bármikor előzetes értesítés nélkül törölje.

7. Ez a verseny semmilyen módon nem áll kapcsolatban a Super Bowl szervezőivel vagy az NFL-lel.

8. Erre a promócióra  a Pinnacle általános szerződési feltételei is vonatkoznak.