Bevett szokás Olaszországban, hogy a döntőt időnként kitoloncolják.

Az Olasz Szuperkupa történetének második és harmadik legeredményesebb csapata, az AC Milan és az Inter Milano találkozik a szerdai legújabb fejezetben.

A Milan 2016-os győzelme után 2018-ban szerepelt legutóbb az Olasz Szuperkupa döntőjében, ahol végül fejet kellett hajtania a végül győztessé vált Juventus előtt. A hosszabb szünet után most újra esély mutatkozik a Rossoneri előtt, hogy gyarapítsa trófeái számát, amihez természetesen a címvédő Nerazzurrinak is lesz egy-két szava.

január 18., szerda

Ac Milan - Inter élő közvetítés

A szerda esti találkozót élőben követhetjük mi is a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak az olasz szuperkupa döntőt tudjuk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

  Fogadj és nézd élőben!

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-17, 06:30

Borítókép: Charles De Ketelaere (Fotó: ph.FAB/Shutterstock.com)