A spanyol Sara Sorribes Tormo okozta a tokiói esemény egyik legnagyobb meglepetését és az első fordulóban az ausztrál világelsőt, Ashleigh Bartyt búcsúztatta. Képes lesz ismét papírformát borítani Anastasia Pavlyuchenkova ellen is?

Annál nagyobb volt a meglepetés, hogy a huszonnégy éves Saranak (WTA 47.) csak két szettre volt szüksége (6-4, 6-3), hogy kiejtse a nemrég Wimbledon-győzelmét ünneplő Bartyt. A spanyol teniszező egy újabb győzelemmel folytatta menetelését és ismét szettvesztesség nélkül nyert Fiona Ferro ellen is. Pavlyuchenkovával (WTA 18.) viszont nehezebb küzdelme lehet, mivel a harminc éves orosz valósággal hengerel Tokióban. Még akkor is ha Sara Errani és Anna-Lena Friedsam most nem a legacélosabb játékosok, akkor sem mindennapi teljesítmény 6-0, 6-1-es, illetve 6-1, 6-1-es győzelmeket szerezni ellenük.

Anastasia magasabb színvonalat képvisel, hiszen nem kevesebb, mint kilenc kemény pályás WTA-tornagyőzelme van, de Sorribes Tormo is bizonyította márciusban a Guadalajaraban szerzett első WTA bajnoki címével, hogy nem csak salakon kell tartani tőle. Az egymás elleni mérkőzéseik mérlege 2-1 Pavlyuchenkova javára, Sara egyedüli győzelme úgy született, hogy az orosz visszalépett a 2015-ös charlestoni mérkőzésük második szettjében. Anastasia 2016-ban a Roland Garroson és 2017-ben a mallorcai gyepen győzte le ellenfelét. Az oddsok egy újabb orosz sikert tartanak valószínűbbnek, de a spanyol ellenállás mindenképp acélosabbnak ígérkezik, mint amivel Pavlyuchenkova eddig találkozott Tokióban.

Július 27., Kedd

05:00  Sara Sorribes Tormo - Anastasia Pavlyuchenkova  2.80  1.44

Tipp

1. Szett nyertese: Anastasia Pavlyuchenkova: 1.52

Fogadj teniszre!

,18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.07.26. (10:36)