Kiki Bertens bejelentette, hogy a tokiói tornát követően befejezi pályafutását, de azért valószínű, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a japán fővárosban ne az első meccse jelentse végállomást.

A huszonkilenc éves holland játékost (WTA 21.) állítólag kiégettnek érzi magát és nem akarja folytatni a karrierjét. Ennek ellenére, szépen szeretne búcsúzni a profi tenisztől, de a sorshúzás nem volt a legkedvezőbb számára, mivel Marketa Vondrousovával (WTA 41.) kell összecsapjon. Kiki az idei szezonban csupán két meccset nyert meg és ez nem egy olyan játékszínvonalat ígér, amellyel acélos ellenállást tanúsíthatna huszonkét éves ellenfelével szemben. A cseh játékostól inkább a salakon várják a jó eredményeket, de tudni kell, hogy eddigi egyetlen WTA-tornagyőzelmét kemény borításon szerezte 2017-ben Bielben. Idei legjobb eredményét is hasonló kemény játékfelületen szerezte a melbournei Yarra Valley Classic elődöntőjének elérésével.

Az összképet nézve, Bertens sokkal sikeresebb teniszező Vondrousovanál, hiszen sok értékes bajnoki címmel büszkélkedhetik úgy salakon, mint kemény borításon, de a játékforma Marketát mutatja esélyesebbnek még akkor is ha a cseh lány sem kavart nagy port az idén. Egyetlen egymás elleni meccsüket a 2018-as US Openen játszották és azt Vondrousova nyerte 7-6, 2-6, 7-6-ra.

Július 24., Szombat

05:00  Kiki Bertens - Marketa Vondrousova  3.45  1.32

A meccsre vonatkozó további oddsokat az Unibet oldalán tekintheted meg.

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.07.23. (10:01)