Nagy port kavart Frances Tiafoenak a Stefanos Tsitsipas elleni győzelme a londoni Grand Slam-tornán és közel egy hónapra attól a mérkőzéstől, a két játékos ismét egymással fog összecsapni. 

A wimbledoni sikerének ellenére, a bukmékerek nem tartják valószínűnek, hogy az amerikai játékos (ATP 54.) megismétli majd angliai bravúrját, ami nem is meglepő, hiszen a tengerentúli ifjú a többi egymás elleni mérkőzéseit mind elveszítette a göröggel szemben és azok mind a tokiói játékfelülethez hasonló kemény borításon zajlottak. Stefanos (ATP 4.) ugyancsak Tokióban 2-0-ra verte Frances-t 2017-ben, majd a következő évben a Next Gen Finals-n és a Hopman Kupán is jobbnak bizonyult generációtársánál.

Az ötkarikás eseményt Tiafoe kezdte jobban, de nem is volt a nyitómeccsén annyira színvonalas ellenfele mint Tsitsipasnak. Az amerikai teniszező 6-3, 6-2-re győzte le dél-koreai Soonwoo Kwon-t, a görög pedig a német Philipp Kohlschreibert 6-3, 3-6, 6-3-ra. Bár Stefanos magasabb színvonalat képvisel, még kérdéses az, hogy mennyire heverte ki mentális szempontból a Roland Garros döntőjében elszenvedett csalódását, amikor csak egy szettre volt a bajnoki címtől. Úgy néz ki, hogy Tsitsipas még nincs csúcsformában és emiatt Tiafoe nagyon megnehezítheti a dolgát.

Július 27., Kedd

05:00  Frances Tiafoe - Stefanos Tsitsipas  4.20  1.23

Tipp

Szett hendikeppel: Frances Tiafoe:  2.12

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.07.26. (09:40)