Van egy sorozat, amit tovább szeretne futtatni a görög együttes.

Görögországban lesz fellépése szerda este az Euroligában sereghajtó Lyon-Villeurbanne csapatának, amely a liga egyik legjobbja, az Olympiakos vendége lesz.

Ahhoz, hogy a görög együttes megnyerje a hamarosan befejeződő alapszakaszt, elengedhetetlen, hogy minden ellenfelét tisztelettel kezeljen, álljon az bárhol a tabellán. Így kell majd tennie a szerda esti Lyon elleni hazai összecsapáson is, ahol a mérkőzés előtt leginkább az a kérdés merülhet fel, hogy hány pont különbség lesz a csapatok között. 

Az pedig teljesen érthető, hogy arra gondolni sem mernek az Euroligában legutóbb 2013-ban győztes görög alakulatnál, hogy épp a sereghajtó fogja megszakítani a gárda 14 meccset számláló hazai győzelmi sorozatát.

Az Euroliga szerdai programja:

március 29., szerda

Olympiakos - Lyon Stream

A szerda esti Olympiakos - Lyon találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!