A koronavírus-járvány miatt zárt kapus fordulók következnek a labdarúgó OTP Bank Ligában. A szombati, 25. körben az élcsapatok hazai pályán szerepelnek.

A címvédő és listavezető Ferencváros a Kaposvárral találkozik. A zöld-fehérek 48 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre az élvonalban a Groupama Arénában, és már az is bombameglepetés lenne, ha a tavasszal még nyeretlen, legutóbbi hét mérkőzésén vesztes - négy forduló óta gólképtelen - somogyiak akár egyetlen pontot is szereznének.

A második helyen álló MOL Fehérvár FC hét közben a Magyar Kupában a Zalaegerszeg kiütésével (5-0) jutott a legjobb négy közé, a bajnokságban vélhetően nem lesz ilyen könnyű dolga, ugyanis azt a Diósgyőrt fogadja, amely a legutóbbi négy fordulóban egy döntetlen mellett három győzelmet aratott.

A harmadik Mezőkövesd rövid időn belül harmadszor is megmérkőzik a Puskás Akadémiával: a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán március 3-án Felcsúton 1-0-s vendégsiker született, majd a szerdai 1-1-es döntetlen a Mezőkövesd továbbjutását eredményezte.

március 14., szombat

Pár fogadási lehetőség a bet365 fogadóiroda kínálatából:

A 25. forduló további mérkőzései:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-03-13, 12:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: mti