A Kisvárda otthonában folytathatja menetelését a címvédő és éllovas Ferencváros a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában.

A zöld-fehérek magabiztosan kezdték az évet, hazai pályán 4-0-ra győzték le a Paksot. Szerhij Rebrov együttese - amely a második MOL Fehérvár FC-vel szemben egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, hatpontos előnnyel vezeti a bajnokságot - idegenben a legutóbbi öt találkozóját megnyerte.

február 01., szombat

A fehérváriak az idei nyitófordulóban hazai pályán nem bírtak a Honvéddal, most annak az Újpestnek a vendégeként bizonyíthatnak, amely egy hete simán kikapott Debrecenben, ráadásul a szurkolói elfordultak tőle. Kérdés, hogy mennyien támogatják szombaton a lila-fehér csapatot, amely most tér vissza a Megyeri útra.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban két dobogóért hajtó csapat találkozik egymással, a Budapest Honvéd hosszú ideje veretlen pályaválasztóként, ugyanis legutóbb a hatodik fordulóban kapott ki saját közönsége előtt, azóta három döntetlen és három győzelem a mérlege. Vendége a Mezőkövesd lesz, amely az elmúlt négy mérkőzésén nem tudott nyerni idegenben.

Az M4 Sport a Honvéd-Mezőkövesd és az Újpest-Fehérvár találkozókat élőben közvetíti. A Kossuth Rádió szombaton a 17 órakor kezdődő összecsapásokról 18.02-től Körkapcsolásban tudósít, 20.12-től pedig az Újpest-Fehérvár második félideje lesz hallható. Az m4sport.hu oldalon minden találkozót élőben lehet követni.

A teljes szombati program:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-01-31, 16:55

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: mti