A címvédő és listavezető Ferencváros a harmadik helyen álló Mezőkövesd otthonában lép pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának slágermérkőzésén.

A találkozó favoritja a zöld-fehér gárda, amely legutóbbi öt idegenbeli fellépésén diadalmaskodott, ráadásul az egész idényben csak egyszer kapott ki, még a negyedik fordulóban a Puskás Akadémia vendégeként.

"A Mezőkövesd jó csapat, jó futballt játszik, nem érdemtelenül áll a bajnokság harmadik helyén. A bajnokság állása miatt kifejezetten érdekes mérkőzésre számítok. Nagyon örülünk a MOL Fehérvár legyőzésének, de nem eshetünk bele abba a hibába, hogy a meglévő előnyünk birtokában elkényelmesedjünk, éppen ezért számunkra a szombat esti meccs is ugyanolyan fontos lesz, mint a többi. Ezúttal is muszáj lesz nyernünk, hogy a szezon végén teljesítsük a célunkat" - idézte a fradi.hu Szerhij Rebrov vezetőedzőt.

A két csapat eddig 12 alkalommal találkozott egymással az élvonalban, a Mezőkövesd egyetlen győzelmét 2016. december 3-án aratta a korábbi FTC-tréner, Pintér Attila irányításával.

február 22., szombat

Néhány szorzó a találkozóra:

A játéknap további mérkőzései:

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-02-21, 18:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: mti