A spanyol kosárlabdázó hölgyek bizonyítják, hogy nem csak a sportpályán nyújtott teljesítményükkel tudják lenyűgözni a nézőközönséget.

Miután Sofía Del Prado 2017-ben megszerezte a Miss Universe Spain címet, idén ismét egy olyan versenyző lett a szépségkirálynő, akinek nem idegen a "labdapattogtatás a parkettán". A 2020-as szépségversenyt Andrea Martínez nyerte és ezáltal képviselheti országát Las Vegasban a 2021-es Miss Universen. Tudni kell a zöld szemű hölgyről, hogy bár jelenleg a divatiparban dolgozik, már tizenöt évesen Spanyolország ifjúsági kosárlabda-válogatottjába hívták. Korán felfigyeltek és elismerték a tehetségét.

Tehát, minden bizonnyal, sokan kosarat kaphatnának tőle.....

Ha akarjuk tudni, hogy mit jelent modern spanyol nőnek lenni, akkor Andrea ezt valahogy így képzeli el: "Erős, lojális és keményen dolgozó". Ugyanakkor "vezető, indítványozó, sosem áll le és senki nem tudja megállítani". Az 1,80 méter magas, 27 éves szépségkirálynő mindezt spanyol, angol, olasz és francia nyelven is el tudja mondani, mert folyékonyan beszéli ezeket a nyelveket.

Hát nem minden kosárlabdacsapat ilyen játékost keres?