Elindult a görög szekér, de senki sem tudja hol áll meg.

Két héttel ezelőtt kisebb csoda történt a Christos Serellis vezette Panathinaikos kosarasai körében, ugyanis ekkor ért véget az együttes hat vereségből álló sorozata. És ahogy ilyenkor általában előfordul, a Crvena Zvezda elleni március 10-i siker után hat napra rá jött a másik, a francia Lyon otthonából is győztesen távozott a gárda.

A Barcelona teljesen más szint, elég csak ránézni a tabellára, amely tökéletesen megmutatja, hogy milyen különbség van a csapatok között. Ebből is következik, hogy a katalánok csütörtök este sem mondanának le a Panathinaikos elleni győzelemről, ami a görögök feltámadása ellenére sem lenne meglepetés.   

Az Euroliga csütörtöki programja:

március 23., csütörtök

Panathinaikos - Barcelona Stream

A csütörtök esti Panathinaikos - Barcelona találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!