Növeld nyereségeid a Világbajnokság ideje alatt.

A bet365 lehetőséget ad neked arra, hogy növeld a világbajnoki fogadáskészítődnek nyereségét 25%-kal - növeld a nyereséged a tét emelése nélkül. A Nyereségfokozó a csoportkör minden napján elérhető.

Amikor egy Nyereségfokozó elérhető egy kiválasztott mérkőzésen, az megjelenik a főoldalon és/vagy ügyféltájékoztatás formájában. Egyetlen egy fokozó jár mérkőzésenként.

Így működik:

  1. Nyisd meg az adott sportoldalt vagy sporteseményt.
  2. Add hozzá a kívánt fogadáskészítő választásaid a fogadószelvényhez.
  3. Kattints a Nyereségfokozó opcióra alul, és a nyereményed frissíteni fogják, hogy az tartalmazza a 25%-kal növelt nyereséget.
  4. Nyomd meg a Fogadást.

A jelenlegi ajánlat a következő mérkőzésre érvényes: Belgium - Kanada

Maximum tét és fix fokozószázalék érvényes. Felhívják a figyelmed, hogy a Nyereségfokozó nem lesz elérhető, ha a megengedettnél magasabb tétet adsz meg. A Nyereségfokozók nem elérhetőek a Szuperfokozó piacokon.

bet365 regisztráció

A Nyereségfokozó piacok csak új és jogosult ügyfelek számára érhetőek el a fogadáskészítő fogadásoknál.

Részvételi feltételek

  1. A Nyereségfokozók kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhetők el.
  2. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
  3. Maximum tét és fix fokozószázalék érvényes. Csak fogadáskészítők. A Nyereségfokozó csak akkor lesz elérhető, ha a „Fogadáskészítő” felirat látható a fogadószelvényen a választások hozzáadását követően
  4. A Nyereségfokozók nem érvényesek az egyszeri választásokra és Fogadáskészítő funkcióval leadott hagyományos gyűjtő fogadásokra.
  5. Ahol Nyereségfokozó kerül alkalmazásra, a megnövelt választás nem kombinálható más választásokkal gyűjtő fogadás létrehozásához.
  6. A Nyereségfokozó alkalmazása végleges, amely utólag már nem módosítható.
  7. Felvehető most nem érvényes.
  8. A Nyereségfokozók nem érhetők el az előre létrehozott Fogadásfokozó és Szuperfokozó piacokon.
  9. Ha Nyereségfokozó kerül alkalmazásra egy olyan fogadásnál, amely érvénytelenítésre kerül, a Nyereségfokozó már nem lesz felhasználható egy másik választáson.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.