A hét második El Clásicójára készülhetünk szombaton, miután szerdán a Copa del Rey elődöntőinek visszavágóján a katalánok 3-0-ás sikert arattak az örök rivális pályáján. A Barcelona ismét térdre kényszerítheti a Realt?

Suarezék a La Ligában is tisztíthatják az összképet. Hét pont előnyük van jelenleg az Atlético Madriddal szemben és kilenc pont távolságra van lemaradva tőlük a Real Madrid. A Los Blancos harmadik helye a bajnokságban nincs veszélyeztetve, és akár a madridi szomszédaikat le is billenthetik a második helyről, amennyiben valahogyan legyőzik a Barcelonát és az Atlético nem győz a Real Sociedad otthonában.

március 02., szombat

Rangadókból nem lesz hiány ezen a héten sem, hiszen Lazio - Roma, Porto - Benfica és Napoli - Juventus összecsapások ékesítik a műsorprogramot. Nem kell megfeledkezni a Premier League Darts, Players Championship Snooker, NBA és NHL izgalmas mérkőzéseiről sem.

A hét különlegessége a Pakistan Super League Cricket sportesemény!

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.28. (11:18).