Bravúros sikert aratott a magyar férfi kézilabda válogatott szombaton Izland ellen, most pedig a csoportkör utolsó mérkőzésére készülnek.

Fontos a magyar győzelem az utolsó mérkőzésen is

Lékaiak ellenfele hétfőn a portugál válogatott lesz, aki bár vereséggel kezdte a tornát (Izland nyert ellenük 30-26-ra az első fordulóban), a dél-koreiak ellen már javított (32-24-es győzelem), így 2 ponttal már biztosan főcsoportos szereplő, de mivel a következő körben számítanak a továbbjutók ellen szerzett pontszámok így mindkét csapat számára nagyon fontos meccs következik, amelyen a győzelem aranyat ér, ugyanis nem mindegy, hogy a következő kört 2 vagy 4 ponttal folytatod, sőt Portugália amennyiben kikap tőlünk, és a másik mérkőzésen Izland nyer Dél-Korea ellen (ami valljuk be nagyon is reális), akkor 0 ponttal folytatják a luzitánok. De ez már nem a mi gondunk.

Amit biztosan tudunk, hogy bárki is nyer a csoport másik mérkőzésén a magyar válogatottnak már van 2 pontja a főcsoportban (mivel legyőzte úgy a Dél-Koreai, mint Izland válogatottját is). Számunkra a kérdés, hogy meglesz a maximális 4 pont, esetleg egy döntetlen esetén a 3 pont, vagy maradunk a jelenlegivel.

Kevesen számítottak ilyen indításra, így maradjunk annyiban, hogy bármi is történik a csapat már lerakott valamit az asztalra.

január 16., hétfő

A magyar férfi válogatott eddigi eredményei a világbajnokságon

  • MAGYARORSZÁG 35 - 27 Dél-Korea (félidőben 21-11)
  • Izland 28 - 30 MAGYARORSZÁG (félidőben 17 - 12)

Kézilabda-vb D-csoportjának tabellája

  1. MAGYARORSZÁG (tj.) 2-0-0 65:55 4 pont
  2. Portugália (tj.) 1-0-1 58:54 2 pont
  3. Izland 1-0-1 58:56 2 pont
  4. Dél-Korea 0-0-2 51:67 0 pont

Izland - Magyarország Unibetes beszámoló

A mérkőzést követően Matuz Krisztián, Pónácz András, valamint Egri Viktor beszélgetett az izlandiak elleni bravúrról az Unibet "Sípszó után" nevű podcastjében

Kivel kerülhet össze Magyarország a főcsoportban

Az utolsó selejtező csoportkörös mérkőzések előtt egy biztos szereplője már van a II. főcsoportnak, amelybe a magyar válogatott is be fog kerülni, s ez nem más mint a bombaerős Svédország, aki nem csak hogy két meccs után már főcsoportos, hanem maximális 4 ponttal folytathatja. Reméljük, hogy Magyarország követi példájukat. Amennyiben sikerül ez a bravúr akkor már azt is tudjuk, hogy január 22-én, a főcsoport utolsó mérkőzésén találkozhatunk a svédekkel. 

A másik két ellenfelünk Brazília, valamint a Zöld-foki szigetek válogatottja lesz, aki ugyancsak a mai nap, 18 órától egymás ellen szerepel. Amennyiben maradunk a selejtező csoport élén, akkor előbb a dél-amerikaiak ellen fogunk játszani, szerdán, január 18-án, majd két napra rá jöhetnek az afrikaiak.

A főcsoport első két helyezett csapata a negyeddöntőkben folytathatja kézilabda vb-s szereplését.

Hogyan kövesd élőben a Portugália - Magyarország kézilabda meccset?

Az utolsó selejtező csoportos találkozónkat alapjáraton élőben követheted az M4Sporton, viszont abban az esetben ha neked különböző okok miatt erre nincs lehetőséged, akkor igénybe veheted az Unibet live streaming platformját

Igen, ez kezdetben költségeket jelenthet számodra, viszont maga a közvetítésért nem fogsz fizetni, csupán van egy olyan korlátozás, hogy az élő közvetítés indításához nem elegendő ha csak regisztrálsz az Unibetre, hanem az egyenlegeden szerepelnie kell egy minimális összegnek is. 

A leggyorsabb módja annak, hogy feltöltsd az Unibetes egyenleged az a bankkártyás megoldás, legyen szó akár Visáról, akár Mastercardról. A minimum befizetés ebben az esetben 3300 HUF.

Amennyiben van egy Unibetes számlád, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor nem csak a portugálok elleni meccset nézheted, hanem a magyar kézilabda válogatott összes találkozóját, sőt a 2023-as férfi kézilabda vb minden eseményét. És akkor még nem is beszéltünk a többi sport eseményeiről, közvetítéseiről, mint pl. a hétfőn rajtoló Ausztrál Openról.

  Unibet regisztráció az élő közvetítéshez

Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre, de pl. Magyarországon vagy Erdélyben működni fog.

Exkluzív ajánlatunk

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibetre és feltöltöd számlád, akkor a kezdő bónuszokon kívül egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz. További részletek

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-16, 08:00CET

Borítókép: A magyar válogatott tagjai ünnepelnek, miután 30-28-ra győztek Izland ellen. Fotó: MTI/Kovács Tamás