Úgy tűnik a Premier League következő fordulója még több csavart és fordulatot tartalmazhat a hosszú távú fogadások terén.

Az Arsenal meggyőző, 3-0-ás Fulham elleni győzelmével 11 mérkőzéssel a szezon vége előtt öt pont előnnyel szerepel a tabella élén. Ez azt jelenti, hogy Mikel Arteta legényeinek végső győzelmére már csak 1.70-es oddson fogadhatunk, míg a Manchester City bajnoki címe jelenleg 2.25-ös szorzón játszható.

Ami a legjobb négy közé jutást illeti, a Manchester United (1.18) nagy favoritnak számít, viszont a Bajnokok Ligája-helyekre még továbbra is nagy eséllyel pályázik a Newcastle (2.75),  a Liverpool (2.88), valamint a Tottenham (2.50).

Mindeközben, a tabella alsó felén szereplő kilenc utolsó csapatot mindössze öt pont választja el egymástól. A jelenlegi állás szerint a Southampton a legesélyesebb az alacsonyabb osztályba jutásra 1.50-es szorzóval, a Bournemouth a következő a listán 1.67-es oddsal, megelőzve a Nottingham Forestet (2.25) és az Evertont (2.40).

A Ladbrokes fogadóiroda szóvivője, Alex Apati így nyilatkozott:

"Az Arsenal nem hajlandó elmozdulni a tabella éléről és a végső nyertes címhez köthető szórzójuk minden győzelmükkel csökken, míg eközben a Premier League történetének egyik legszorosabb kiesési versenyére készülhetünk, ahol a Crystal Palace-tól lefelé mindenki reális eséllyel nézhet szembe a kieséssel".

Premier League Győztes

Bekerül a Top4-be

Kiesik a Premier League-ből

Unibet premier league fogadások

A cikkben közölt oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 március 14. 8:56 UTC.

Borítókép: Shutterstock.com/charnsitr