Roppant fontos találkozó lesz a szombati a két csapat életében.

Pokoli hangulat, gyilkos tempó és talán egy kis fejvesztés is előfordulhat a szombat esti Liverpool -Tottenham összecsapáson, mely megtekintése kifejezetten ajánlott.

A vörösök célja egyértelmű: a legutóbb 2020-begyűjtött bajnoki trófeát szeretnék visszaszerezni a 2021-ben győztes Manchester City-től. A jelenlegi állás szerint eme akció sikerességére jó esély mutatkozik, de ez csak akkor marad így, ha mind a négy hátralévő meccsüket megnyerik Klopp fiai. A City előnye ugyan csak 1 pont, de azzal számolni, hogy bármikor is bukni fog, nagy hiba lenne.

A Spurs jelenléte nagyban hozzájárult ahhoz a gondolathoz, hogy a meccsen több büntetőlap is előkerülhet, nem mintha durva csapat benyomását keltené. Ezt támasztja alá, hogy a Premier League Fair Play táblázatának tizedik helyén áll, szóval tényleg nem tartozik a legdurvább csapatok közé. Viszont a Liverpool elleni rangadón a Bajnokok Ligájában való indulást érő negyedik hely megszerzéséhez nagyon kellenének a pontok, ahhoz pedig küzdeni kell, nem is kicsit.

Tippek, vélemények?

A 36. forduló szombati mérkőzései:

május 07., szombat

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022-05-06, 04:30

Fogadj itt a mérkőzésekre!