Alakul a United kerete, de még mindig van pár hiányzó.

Az angol Premier League 15. fordulójának szerdai játéknapján a Manchester United hazai pályán fogadja a Tottenham Hotspur együttesét.

Hétről hétre egyre több lehetőséghez jut a vörös ördögöket irányító Ole Gunnar Solskjaer menedzser, aki az idény kezdete óta sokat küszködött azzal, hogy fél csapatra való játékosát volt kénytelen nélkülözni. Nos, úgy tűnik, hogy ez a kellemetlen állapot normalizálódni látszik, hiszen sorra térnek vissza a távollévők, amellyel később a mutatott játék és eredmények is javulhatnak. Persze hipp-hopp a United szurkolók sem várnak csodát, türelemmel várják, hogy 2013 és 2018 után esélye legyen a csapatnak beleszólni a bajnoki cím sorsába.

A Tottenhamnél eddig jól sült el az edzőváltás, Pochettino távozása után Mourinho zsinórban háromszor nyert a Spursszel, két meccset a bajnokságban, egyet a Bajnokok Ligájában. Ezeken a meccseken hat gólt kapott a Spurs, ami ezen a szinten elég sok, így egyelőre nem érdemes mérget venni arra, hogy sokáig fog tartani ez a szép zöld sorozat.

december 04., szerda

Oddsok az esti csatára:

További szerdai program:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-12-03, 14:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!