Tét nélküli mérkőzés következik szombat este a Parc des Princesben, viszont megtörténhet, hogy utoljára láthatjuk az argentin világklasszist európai klubcsapat mezében. Ezért is van némi extra jelentősége a találkozónak.

Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy a párizsiak a mérkőzés lefújása után nem fogják megünnepelni a bajnoki címüket, cserébe egy üzenettel készülnek, mely által kifejezik szolidaritásukat kapusuk, Sergio Rico mellett, aki múlt vasárnap lovasbalesetet szenvedett, és súlyos állapotban fekszik a sevillai Virgen del Rocio kórházban.

Pár érdekesebb meccsre vonatkozó adat fogadási ajánlattal kiegészítve

  • A Clermont nem a PSG ellen vívja a legjobb meccseit, és ez látható az egymás elleni találkozók mérlegén is (3 meccs, 3 vereség). 1.23-as szorzón fogadhatunk a PSG hazai sikerére.
  • Amikor e két csapat találkozik, akkor általában kiütéses PSG siker születik - a párizsiak meccsenkénti találati aránya 5. E cikk írásakor 1.77-es szorzón fogadhatunk arra, hogy lesz legalább 4 gól a találkozón, illetve 2.75-ön arra, hogy tartják a találati arányt, vagyis az ötöt.
  • Kylian Mbappé a történelem negyedik olyan játékosa lehet aki 5 egymást követő szezonban gólkirályi címet szerzett az európai topligák egyikében. Korábban ez Jean-Pierre Papinnek, Lionel Messinek, valamint Robert Lewandowskinak sikerült. Az utolsó forduló előtt Mbappé 28 találattal vezeti a francia élvonal góllövőlistáját, viszont csupán egy góllal marad le tőle a Lyon játékosa, Alexandre Lacazette. Nagyon alacsony oddson (1.38) fogadhatunk Kylian Clermont elleni találatára, a duplázása viszont már jobban hangzik (2.48-on játszható, hogy legalább 2 gólt szerez)
  • Lionel Messi, aki utolsó meccsét játszhatja a PSG színeiben, úgy néz ki szeret a Clermont elleni focizni. Eddigi mérlege ellenük: 2 gól és 4 gólpassz). Az argentin klasszis szombat esti találatára 1.38-as szorzón fogadhatunk, a duplázása viszont 4.40-et ér, és ugyanennyiért fogadhatunk arra, hogy ő szerzi a mérkőzés első gólját.

június 03., szombat

Hol követhető a mérkőzés?

A PSG - Clermont összecsapás TV-ben a Match4-en követhető (már akinek van erre lehetősége), alternatívaként viszont élőben nézhetjük a meccset a bet365 fogadóirodánál is.

Ehhez mindössze egy aktív számlára van szükségünk, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy az elmúlt 24 órában volt minimum egy fogadásunk. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

A minimális befizetési összeg bankkártya (Visa, Mastercard, Maestro) által 1500 forint, maga a közvetítés viszont teljesen ingyenes.

  bet365 Regisztráció

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 2. 14:9 UTC.

Borítókép: Victor Velter/Shutterstock