Miután nyilvánosan kritizálta a Novak Djokovic Adria Tour tornáját, majd Alexander Zverev ismétlődő meggondolatlan viselkedését, Nick Kyrgios részt vesz a Berlinben rendezett tornákon, amelyeken többek között az említett német játékos is indul.

Alexander Zverev, Mischa Zverev és Nick Kyrgios (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

Július 13. és 15. között a Steffi Graf Stadion füvén, majd 17. és 19. között a Tempelhof repülőtér egyik hangárában felállított kemény borítású játékfelületen fognak megmérkőzni a játékosok, úgy férfi, mint női versenyszámokban. A mezőnyök hat férfi és hat női játékosból fognak állni. Nem lesz hiány világsztárokból, Zverev és Kyrgios mellett ott lesz Dominik Thiem, Jannik Sinner, Elina Svitolina és Kiki Bertens is.

Moralista lett Kyrgiosból és Becker egyre gyanúsabb

Az ausztrál játékos az elmúlt években nem kevésszer volt a média fényében az ebben a sportágban nem megszokott viselkedéséért, de a róla festett kép idén megváltozott. Az év elején hatalmas segítőkészségről tett tanúbizonyságot az ausztrál bozóttüzek idején, és a közelmúltban többször megszólta játékostársai felületes hozzáállását a jelenlegi világhelyzethez. A legutóbbi ilyen megjegyzésére, érdekes módon Boris Becker válaszolt a közösségi médiában, méghozzá eredményeihez nem méltó stílusban.

Boris Becker. Fotó: lev radin/Shutterstock.com

Nicknek jogos meglátásait pont egy olyan ember támadta, aki Novak Djokovicnak volt az edzője (és maradt is még volna) és akiről nem kevésszer rebesgették, hogy Zverevnek lehet a közeljövőben edzője. Mindemellett, köztudott tény Becker pénzügyi gondja, ami miatt árverezni kényszerült trófeáit. Szóval, kell a pénz, Boris?