Kiegyensúlyozatlanság uralkodik Lipcsében.

A Leverkusen otthonában elszenvedett vereség után szombat délután hazai pályán játszik bajnokit az RB Leipzig csapata, amely a kiesőzóna közelében álló Hoffenheim együttesét látja vendégül.

Egyes gondolatok szerint a mérkőzés nagy favoritja a lipcsei egylet, ám elnézve Szoboszlaiék utóbbi eredményeit, egyáltalán nem biztos, hogy ez bármit is jelentene. Ugyan a Bochum és Mainz elleni vereségek után következő két győzelem (Hertha, Augsburg) azt sejtette, hogy felálltak a bikák a padlóról, de nem így volt,  Leverkusenben visszahuppantak oda. Ezek után teljes talány, hogy milyen kimenetel következik a sorban, de néhány óra múlva fény derül erre is.

Tippek, vélemények?

április 29., szombat

RB Leipzig - Hoffenheim Stream

A szombat délutáni RB Leipzig - Hoffenheim találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!