David Goffin alig pár napja verte Hubert Hurkaczot az olasz fővárosban és most ezt a francia Grand Slam-tornán is megteheti még akkor is ha a bukmékerek ezúttal sem bíznak nagyon benne.

David Goffin (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

A salakos idényben sikerült a belga játékosnak kimásznia a régen tartó hullámvölgyéből és ismét számolni kell vele. David (ATP 48.) rögtön a lassú borításra való áttérés után bajnoki címet nyert Marrakeshben, majd nyolcaddöntőzött a Monte-Carloban és a Madridban zajlott Masterseken. Eddigi két meccse a Roland Garroson négy szettes volt, az első fordulóban Jiri Leheckát, a másodikban pedig Frances Tiafoet búcsúztatta. Goffin 2018-ban jutott el legutóbb a francia Grand Slam negyedik fordulójában, viszont lengyel ellenfe először van ennek a rangos eseménynek a harmadik fordulójában és még nem veszített játszmát Párizsban. Legyőzöttei Giulio Zeppieri és Marco Cecchinato voltak.

Hurkacz (ATP 13.) csak a Masters-tornákon indult az idei salakidényben, Monte-Carloban és Madridban negyeddöntőzött, Rómában viszont első meccsén éppen David Goffintől kapott ki két tie-breakben. Az utóbbi másfél évben Hubert nyilván sokat fejlődött minden borításon, viszont ezen a játékfelületen alulmaradhat ha Goffin jó formában lesz.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz a nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságon is.

május 28., szombat

Tipp Szett hendikeppel Goffin, David +1.5 @ 1.64

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.27., 21:50.