A női versenytábla első fordulójának egyik legnagyobb rangadója az Amanda Anisimova - Naomi Osaka összecsapás lesz, amelynek következtében nem kizárt, hogy ismét korán búcsúzni fogunk a japán volt világelsőtől.

Amanda Anisimova (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

A francia Grand Slam-torna 2019-es amerikai elődöntőse elég tűrhető eredményeket gyűjtött a felvezető tornákon. Amanda (WTA 28.) a charlestoni zöld salakon elődöntőzött, majd az európai vörös borításon negyeddöntőzött Madridban és Rómában is. A lassú játékfelületeken nem legveszélyesebb Osaka (WTA 38.) idén sem remekelt a Roland Garros előtt. Csak Madridban indult a borításváltás után és egy megnyert meccs után ki is kapott. Ez nem mondható egyáltalán ideális felkészülésnek egy olyan rangos esemény előtt, amelyen sosem tudott túllépni a harmadik fordulón.

Anisimova és Osaka egyetlen hivatalos egymás elleni mérkőzésüket az idei Australian Openen játszották és Amanda döntő játszmában nyert. Ha az amerikai játékos ezt a bravúrt az ellenfelének legeredményesebb borításán végre tudta hajtani, akkor képesnek tűnik arra, hogy a salakon is verni tudja.

május 23., hétfő

Tipp Mérkőzés nyertese Amanda Anisimova @ 1.60

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.21., 07:46.