Leylah Annie Fernandez és Amanda Anisimova 2019-ben kavartak nagy pórt a párizsi salakon. A kanadai játékos juniorbajnok lett, az amerikai pedig a felnőtt versenytábla elődöntőjébe jutott. Idén egymással csapnak össze egy negyeddöntős helyért.

Fernandez (WTA 18.) többet remélhetett az idei salakidény első részétől, mivel úgy Madridban, mint Rómában már a második meccsén búcsúzott. A francia Grand Slamet két sima győzelemmel kezdte Kristina Mladenovic és Katerina Siniakova ellen, viszont a harmadik fordulóban már keményebben kellett küzdenie. Belinda Bencicet csak a harmadik szett hosszabbításában tudta verni, de ez a sikere már egy szintlépést jelent a játékformája szempontjából. Mégis, ez még kevésnek bizonyulhat Anisimovával (WTA 28.) szemben, mivel az amerikai játékos tizenhárom meccset nyert idén salakon és csak hármat veszített.

Amanda Charlestonban elődöntőzött, Madridban és Rómában pedig az utolsó nyolc közé jutott. Párizsban is remekül indult a volt világelső, Naomi Osaka elleni első fordulós győzelmével, majd Donna Vekicet még egyszerűbben búcsúztatta a második körben. A harmadik forduló számára is nehezebb volt, de Karolina Muchova visszalépett a mérkőzésüknek harmadik játszmájában. A helyzetkép és a bukmékerek oddsai is azt mutatják, hogy Anisimova esélyesebb a továbbjutásra, de a pályafutásának első felnőtt Roland Garros-nyolcaddöntőjét játszó Fernandez ha le tudta győzni Bencicet, akkor kemény ellenállást tanúsíthat az amerikai játékos ellen is.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságán is.

május 29., vasárnap

Tipp Játék hendikeppel Amanda Anisimova -3.5 @ 1.87

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.28., 19:09.