Három Grand Slam-torna főtábláján játszott mostanáig Olga Danilovic és mindhárom alkalommal a második fordulóig jutott. Ezúttal is nyerheti a Kateryna Baindl elleni nyitómeccsét.

Olga Danilovic 018
Olga Danilovic a 2018-as moszkvai WTA-torna döntőjében Anastasia Potapovát győzte le. (Fotó: Anton Akhmatov / Shutterstock.com)

A még csak huszonkét éves szerb játékos (WTA 105.) már 2018-ban megnyerte első WTA bajnoki címét a moszkvai salakon, azonban ezt a sikerét még nem követték hasonló teljesítmények. Első szereplésére is Grand Slam-torna főtábláján csak a tavalyi Australian Openen került sor, de előtte van még a jövő. Idén WTA-szinten is gyengén szerepelt, ugyanis csak két főtáblát ért el, de pár napja szettvesztesség nélkül ITF-tornát nyert Madridban ugyancsak lassú borításon, Párizsban pedig ugyanúgy folytatta a selejtezőkben is. Így már nyolc egymás után megnyert meccsnél tart, ami sokat számíthat a január óta meccset nem nyerő huszonkilenc éves, ukrán ellenfelével szemben.

Baindl (WTA 83.) az év elején az Australian Open harmadik fordulójáig jutott el, de azután csak négy meccset játszott és mindegyiket elveszítette. Bár az utóbbi jónéhány évben gyakran volt jelen rangos események főtábláján, csak az idén Melbourneben nyert két meccset. A Roland Garroson két alkalommal eljutott a második fordulóig, három alkalommal pedig a nyitómeccsein már kikapott, ami idén újra megtörténhet.

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel is fogadhatsz az összecsapásokra.

május 30., kedd

Tipp Fogadás szettre 2-0 @ 1.60

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 29. 8:45 UTC.