Fucsovics Márton a Balázs Attila legyőzőjével, Marin Cilic-l mérkőzik meg a francia Grand Slam-torna második fordulójában.

Fucsovics Márton (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

Attinak csak három gémet sikerült elvennie a horvát játékostól, de Marci is erősen kezdett és három sima játszmában búcsúztatta a hazai Geoffrey Blancaneaux-t. Nagyon jól jönne a magyar játékosnak (ATP 57.) egy újabb győzelem, mert valamennyire feledtetné az eddigi szürke salakidényét, amelynek legjobb eredményét a barcelonai nyolcaddöntő jelentette és amelyben nem sikerült a madridi és római Mastersek főtábláira feljutnia. Marin (ATP 23.) sem remekelt idén a lassú borításon, de a Roland Garros előtt elcsípett ő is egy nyolcaddöntőt Rómában.

A harmadik egymás elleni mérkőzésükön a bukmékerek szerint Cilic indul favoritként, de salakon most játszanak először és ez Marci esélyein emelhet. Mindkét eddigi meccsük kemény borításon zajlott, 2017-ben Baselben, fedett pályán Cilic döntő játszmában nyert, 2018-ban Indian Wellsben pedig 2-0-ás szettarányban. Nem lesz egyszerű Marcinak szépítenie a mutatón, de valószínűleg, hogy Cilic is jobban oda kell majd tegye magát mint az első fordulóban.

Ne feledd, hogy győztes fogadásaiddal részt vehetsz a nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságon is.

május 26., csütörtök

Tipp Szett hendikeppel Fucsovics, Marton +1.5 @ 1.98

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.26., 06:27.