Nehéz feladat vár Fucsovics Mártonra a Roland Garros második fordulójában, mivel Novak Djokovic-al kell szembenéznie, aki ellen bár majdnem minden összecsapásukon játszmát nyert, legyőzni egyszer sem tudta.

Fucsovics Márton 024
Fucsovics Márton eddigi legjobb eredménye a Roland Garroson a nyolcaddöntő elérése volt 2020-ban. MTI/Koszticsák Szilárd

Nyíregyházi játékosunk az idei salakszezonban csak a monte-carlói Masters selejtezőiben és a Rómában zajlott Masters főtábláján kötött össze meccsgyőzelmeket, de a francia Grand Slamen elég simán átment az első fordulón. Egy játszmát veszített ugyan Hugo Grenier ellen, de a továbbjutása nem volt veszélyben még a negyvenegy ki nem kényszerített hibája ellenére sem. Ennyit viszont nyilván nem ronthat Djokovic-al, akivel először mérkőzik meg salakon. Marci (ATP 83.) már négy alkalommal játszott mostanáig a szerb volt világelső ellen és három meccsükön játszmát tudott nyerni, ami reményt adhat neki.

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel is fogadhatsz az összecsapásokra.

Novak (ATP 3.) történelemírásra készül Párizsban, ahol a huszonharmadik Grand Slam-győzelmét szerezheti. Nem volt a legmeggyőzőbb a felvezető eseményeken, de akkor is egyik legesélyesebb játékos marad a bajnoki cím megszerzésére. Státuszához méltó módon kezdett és az Aleksandar Kovacevic elleni nyitómeccsét három felvonásban nyerte. Az oddsok nem sok esélyt adnak a magyar játékosnak, azonban a szemcsés felületen Marci komolyabban tesztelheti Djokovicot, mint más borításokon tette.

május 31., szerda

Tipp Szett hendikeppel Fucsovics, Marton +2.5 @ 2.48

Hol követhető élőben a Fucsovics - Djokovic teniszmeccs?

A mérkőzést TV-készüléken az Eurosporton követhetjük, vagy akár az Eurosport Playeren, ami egy fizetős szolgáltatás (4,99 euró/hó). Létezik viszont egy alternatíva.

Az Unibet fogadóirodánál élőben követhetjük az idei Roland Garros bármely mérkőzését, így a Marciék találkozóját is, menet közben pedig akár fogadhatunk az eseményekre. 

Az Unibet TV elérhető bárki számára (teljesen ingyen) aki rendelkezik egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegén van egy minimális összeg (pl. bankkártyával a minimum befizetés 3300 Ft). Maga a szolgáltatásért nem kell külön fizetni.

Sőt, amennyiben most általunk regisztráltok az Unibetre az alábbi linken, és feltöltitek számlátokat, akkor egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesültök. Az ajánlat részletes feltételeiről ITT olvashattok.

  Unibet Regisztráció

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 30. 7:32 UTC.