A harmadik forduló hozza egymással szembe a tavalyi döntős, Cori Gauff-t a szenzációs Mirra Andreevával és az idei salakos szezonban elért eredményeik alapján, a tizenhat éves játékosnak van esélye a továbbjutásra. 

Cori Gauff 038
Cori Gauff mindkét eddigi meccsén több ki nem kényszerített hibát gyűjtött, mint nyerő ütést. (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)

A borításváltás óta, Corinak (WTA 6.) csak a párizsi Grand Slamen sikerült két meccset nyernie. Már az első fordulóban rezgett a léc, mivel Rebeka Masarovát szetthátrányból győzte le, de a folytatás már könnyebb volt. A múlt heti Rabat-i döntőst, Julia Grabhert két sima játszmában ejtette ki, viszont ez a sikere nem változtat a nem valami bíztató összképen, főleg egy olyan ellenféllel szemben, aki nagy lendületben van néhány hete.

A selejtezőkből feljutó Andreeva (WTA 143.) még szettet sem veszített eddigi öt meccsén. A főtáblán Alison Riske-Amritrajt, utána pedig a hazai Diane Parryt verte. Mindkét meccsen csak három gémet veszített. A bukmékerek oddsai mégis a nagyobb tapasztalattal rendelkező tinédzser, Gauff továbbjutását sejtetik, de a tengerentúli játékosnak a jelenlegi játékformájával nehéz lesz kamatoztatnia ezt a fölényét.

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel is fogadhatsz az összecsapásokra.

június 03., szombat

Tipp Szett hendikeppel Andreeva, Mirra +1.5 @ 1.46

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 2. 8:35 UTC.