A salakon eredményesebb Bernarda Perát esélytelenebbnek mutatják az oddsok Donna Vekicnél.

Bernarda Pera 005
Bernarda Pera legjobb eredménye az idei salakidényben a strasbourgi negyeddöntője volt. (Fotó: lev radin/shutterstock.com)

Nem remekelt még az idei salakidényben az amerikai játékos (WTA 36.), viszont mindkét eddigi WTA bajnoki címét a tavaly szerezte ezen a típusú borításon Budapesten és Hamburgban. A francia rangos esemény nyitókörében két szettben verte Anett Kontaveitet és először juthat a Roland Garros harmadik fordulójába. Egyszer már legyőzte Vekicet kemény borításon Abu Dhabiban 2021-ben (döntő játszmában) és ha a gyorsabb játékfelületen sikerült neki ez a bravúr, akkor a lassún is sikerülhet.

A salakon nem túl eredményes horvát szőkeség (WTA 22.) a felvezető tornákon csak Rómában nyert két meccset. Aliaksandra Sasnovichot és Liudmila Samsonovát verte mielőtt a világelső Iga Swiatektől kapott volna ki. Legjobb eredményét a Roland Garroson 2019-ben jegyezte, amikor a nyolcaddöntőig menetelt. A párizsi Grand Slam első fordulójában a formáját régóta nem találó Dayana Yastremskát ejtette ki két játszmában.

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel is fogadhatsz az összecsapásokra.

június 01., csütörtök

Tipp Szett hendikeppel Pera, Bernarda +1.5 @ 1.53

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 31. 8:29 UTC.