Holger Rune kezd nagyon belejönni és a görög ellenfele nincs a legjobb formában Párizsban.

Holger Rune (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)

A dán tini (ATP 40.) a legutóbbi tizenhárom meccséből csak kettőt veszített el és eközben tornát nyert Münchenben és elődöntőzött Lyonban. Jelen pillanatban az idei salakos mérlege húsz megnyert, valamint hét elveszített meccs és a francia Grand Slamen még nem veszített játszmát. Az első fordulóban búcsúztatta a Rafael Nadalt Rómában legyőző Denis Shapovalovot, majd Henri Laaksonent és Hugo Gastont verte. Nyolcaddöntős ellenfele, Stefanos Tsitsipas (ATP 4.) viszont a vártnál nehezebben jutott el a francia Grand Slamnek ebbe a szakaszába.

Bár jók voltak a felvezető tornákon elért eredményei (Monte-Carloban bajnoki cím, Madridban elődöntő, Rómában döntő), Párizsban már az első fordulóban öt szettet játszott Lorenzo Musetti ellen, majd négyet a 134. helyen álló Zdenek Kolar ellen. A harmadik fordulóban sikerült három sima játszmában verni Michael Ymert, de ez a győzelme még nem feledteti teljesen a bizonytalan kezdést és emiatt nem kizárt, hogy a dán ifjú is szettet/szetteket fog nyerni.

Ne feledd, hogy a győztes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos Roland Garros fogadásbajnokságán is.

május 30., hétfő

Tipp Szett hendikeppel Rune, Holger Vitus Nødskov +2.5 @ 1.65

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.30., 06:50.