Csak másodjára szerepel Grand Slam-torna főtábláján Thiago Seyboth Wild és mégis sikerült legyőznie a volt világelsőt, Daniil Medvedevet a nyitómeccsén.

Thiago Seyboth Wild 003
Thiago Seyboth Wild 2018-ban junior US Open-bajnok volt. (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)

Egy ilyen kaliberű meglepetés hatalmas reflektorfényt vonzott a selejtezőkből feljutó brazil játékosra. Bár huszonhárom évesen nem a legfiatalabb, Thiago (ATP 172.) még sosem nyert mostanáig meccset rangos esemény főtábláján, azonban tudni kell róla, hogy ATP-bajnoki címmel rendelkezik, amelyet Santiagoban nyerte 2020-ban salakon. Idén csak a lassú borításon játszott és nem kevesebb, mint harminchét meccset nyert meg és tízet veszített el. Ezalatt két Challenger tornagyőzelemnek örvendhetett Vina Del Marban és Buenos Airesben. Eléggé kifacsarhatta fizikailag a Medvedev elleni öt szettes győzelme, de következő ellenfelének, Guido Pellának sem volt egy sétagalopp az első kör, mivel döntő játszmás harcot vívott az argentin salakspecialista is az első párizsi meccsén Quentin Halys ellen.

Annak ellenére, hogy pályafutása során a szemcsés borításon egy ATP és rengeteg Challenger sikert gyűjtött, a Roland Garroson sosem jutott túl a második fordulón. 2017-es részvételét leszámítva, amikor már nyitómeccsén búcsúzott, minden alkalommal (hatszor) a második meccsén esett ki a francia fővárosban. A harminchárom éves Guidonak (ATP 423.) idén a lassú borításon sem működött valami jól játéka, sehol nem nyert egy meccsnél többet és Párizsban sem fényesek a továbbjutási esélyei.

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán és emellett 25%-os élő nyereménynövelővel is fogadhatsz az összecsapásokra.

június 01., csütörtök

Tipp Játék hendikeppel Seyboth Wild, Thiago -1.5 @ 1.38

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 május 31. 8:44 UTC.