Salakos idényeik tükréből nézve, Leylah Annie Fernandez csak valamivel esélyesebb Katerina Siniakovanál és az európai játékos nagyon megdolgoztathatja az első egymás elleni mérkőzésükön.

Katerina Siniakova (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)

A göndörhajú csehországi játékos (WTA 56.) csak a madridi tornán indult a borításváltás óta, ahol második meccsén már búcsúzott is, de a francia Grand Slam-tornát egy értékes két játszmás győzelemmel kezdte Petra Martic ellen. Katerina két egyéni WTA bajnoki címet gyűjtött eddig össze pályafutása során és ezekből egyet salakon szerzett (Bastadban 2017-ben), emellett azt is tudni kell róla, hogy a Roland Garros az egyetlen Grand Slam, amelyen egyéniben elérte a negyedik fordulót (2019-ben).

Leylah (WTA 18.), aki 2019-ben juniorbajnok volt Párizsban, bár indult a zöld salakon Charlestonban, az európai salakon Madridban és Rómában, sehol nem nyert egy meccsnél többet. Az idei Roland Garrost a hazai Kristina Mladenovic elleni 6-0, 7-5-ös győzelemével kezdte. A kanadai játékos a francia Grand Slam-torna felnőtt főtábláján egy harmadik (2020) és egy második kört (2021) ért el.

május 25., szerda

Tipp Szett hendikeppel Siniakova, Katerina +1.5 @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.24., 22:08.